Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιταλός “βασιλιάς του Instagram”: Προκαλεί με χαστούκια σε οπίσθια μοντέλων
LIFESTYLE

Ιταλός “βασιλιάς του Instagram”: Προκαλεί με χαστούκια σε οπίσθια μοντέλων

Ιταλός "βασιλιάς του Instagram": Με ένα νέο προκλητικό βίντεο ξαναχτύπησε ο 51χρονος Gianluca Vacchi, ο αποκαλούμενος και Ιταλός «βασιλιάς» του Instagram.

Ιταλός “βασιλιάς του Instagram”: Ο Τζιανλούκα Βάκι θεωρείται ο «Νταν Μπιλζέριαν» της Μεσογείου, κάνοντας έξαλλη ζωή και προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Ο Ιταλός Bon viveur αγαπά την καλοπέραση και ποστάρει συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά του. Άλλες φορές βρίσκεται σε αεροσκάφος, άλλες φορές στους κήπους του σπιτιού του και άλλες σε πολυτελές σκάφος του. Πάντα, όμως, περιτριγυρίζεται από αιθέριες υπάρξεις.Πρόσφατα, ο Τζιανλούκα Βάκι ανέβασε βίντεο στο οποίο χορεύει και ρίχνει χαστούκια στα οπίσθια μοντέλων. Το στιγμιότυπο προκάλεσε την οργή ορισμένων follower του, οι οποίοι τον κατηγορούν για σεξισμό, υποστηρίζοντας πως δεν σέβεται τις γυναίκες.

Ο Ιταλός δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια και δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ντυμένος γυναίκα δέχεται χαστούκια από μοντέλα με αντρικά κοστούμια. «Στη ζωή μπορούμε να είμαστε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε και επιθυμούμε. Απλά να γελάτε και να απολαμβάνετε τη ζωή», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B03QXCzHH1T/

https://www.instagram.com/p/B1EPucrH3Ji/

Ιταλός “βασιλιάς του Instagram”: Λεφτά ναι, αλλά όχι και τόσα…

Ο 52χρονος ποστάρει ανελλιπώς στο Instagram φωτογραφίες του από τα σπίτια του σε Μπολόνια, Μιλάνο, Σαρδηνία και Κορτίνα, τα γιοτ του και τις χλιδάτες διακοπές του, ενώ δεν παραλείπει να ανεβάζει και βιντεάκια με τους τρελούς χορούς του μαζί με την καλλονή σύντροφό του.  Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν, πέρα από αυτές με το στιλάτο και εξεζητημένο ντύσιμό του, αλλά και αυτές σε σκηνικό χλιδής είναι δυο: Αυτή που είναι ολόγυμνος μέσα σε ένα κουτί από πλεξιγκλάς και μια ακόμη, βίντεο για την ακρίβεια, που τον δείχνει να κάνει βόλτα με τη βέσπα του στον πάτο μιας γεμάτης πισίνας!

Ο Βάκι λανσάρει τη δική του σειρά με ρούχα και αξεσουάρ και έγραψε μάλιστα ένα βιβλίο με τίτλο #Enjoy, στο οποίο περιγράφει την απόφασή του να αποσυρθεί μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς στην οικογενειακή επιχείρηση και να επικεντρωθεί στον εαυτό του. Ωστόσο, ο Ιταλός bon viveur, φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς σύμφωνα με την Quotidiano Nazionale, μια κοινοπραξία τοπικών εφημερίδων της βόρειας Ιταλίας, η ζωή του «Mister Enjoy» δεν είναι τόσο ανέμελη όσο την παρουσιάζει.

Πέρσι, η τράπεζα Banco BPM κατέσχεσε πολλές επαύλεις, ένα γιοτ και το μερίδιό του σ’ ένα γήπεδο γκολφ κοντά στην Μπολόνια, συνολικής αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Προηγουμένως η τράπεζα είχε παγώσει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του εξαιτίας ενός ισόποσου χρέους που δεν είχε αποπληρωθεί.

Ο ίδιος απάντησε στην εφημερίδα σκωπτικά, λέγοντας πως «δεν είναι παρά ένα μικρό παθητικό»!

Πόσοι τον ακολουθούν στο Ιnstagram; Πάνω από 4,6 εκατ. άτομα!

View this post on Instagram

THROWBACK .. UNDERWATER WORLD Summer 2014 #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

https://www.instagram.com/p/BINOhcvjBxz/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByVlQ-mCbJg/

https://www.instagram.com/p/Bwz0gdDHxz4/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις