Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος και η νέα, πολύ συγκινητική ανάρτηση
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος και η νέα, πολύ συγκινητική ανάρτηση

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο Αντίνοος Αλμπάνης το τελευταίο διάστημα πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες.

Αντίνοος Αλμπάνης: Με μια νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας ένα κείμενο στα αγγλικά, μέσω του οποίου ενημέρωσε τους followers του για το πώς είναι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που γνωστοποίησε ότι κάνει χημειοθεραπείες, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τον ηθοποιό να αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή του: «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ».

Αυτήν τη φορά, σε μία φωτογραφία που ανέβασε σε instastory, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε: “Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο”.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η χυδαία επίθεση

Πρόσφατα ο Αντίνοος Αλμπάνης δέχθηκε υβριστική επίθεση στο Instagram. Ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως κάνει χημειοθεραπείες, πόσταρε συνομιλία με μία ακόλουθό του. «Πόσο μαλ@@ας είσαι», του έγραψε και ο ηθοποιός τη ρώτησε γιατί τον βρίζει. Τότε, η follower του του έστείλε μια μακροσκελή απάντηση, αποκαλύπτοντας πως τον έχει ξαναβρίσει.

«Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις…», ανέφερε και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες φερειπείν ο Κ. Νανόπουλος π.χ. και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε αυτά». Η ακόλουθός του, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη..». Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσιεύοντας τη συνομιλία σε story, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι».

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντέδρασε η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, μετά το συμβάν, θέλησε να τοποθετηθεί στα δικά της social media επί του θέματος. «Μόλις είδα αυτό το στόρι και έχω νεύρα. Έχω νεύρα γενικά με όσους δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγάζουν αδικαιολόγητη κακία και ειρωνεία. Με όσους χαίρονται να μπαίνουν στα προφίλ των άλλων και να κράζουν. Τι να πω… Το να κάνεις κάποιον άλλο να νιώσει πολύ άσχημα για να νιώσεις εσύ καλύτερα είναι πρόβλημα. Είναι αρρώστια. Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις