Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαζωνάκης – Κύπρος: Άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα, στο μαγαζί που τραγουδούσε ο “Μαζώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης – Κύπρος: Άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα, στο μαγαζί που τραγουδούσε ο “Μαζώ”

Μαζωνάκης - Κύπρος: Συμπλοκή ομάδας νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) σε παραθαλάσσιο νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας, όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μαζωνάκης – Κύπρος: Άγριο ξύλο έπεσε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αγία Nάπα της Κύπρου, όπου εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Σύμφωνα με το κυπριακό site reporter.com.cy γύρω στις δύο τα ξημερώματα, και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο που βρέθηκε για να απολαύσει τον τραγουδιστή, τα αίματα άναψαν μεταξύ νεαρών που κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια.

Η συμπλοκή επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να φυγαδευτεί από τους φρουρούς του μαγαζιού, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, όπως μας αναφέρθηκε από επίσημη πηγή, αφού τα πνεύματα κατευνάστηκαν πριν την άφιξη της. Ωστόσο, γύρω στις 2 και 45, νεαρός ηλικίας 27 ετών μετέβη στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό, από το οποίο καταγράφηκαν διάφορες ζημιές στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και άρχισε τη λήψη καταθέσεων, ώστε να εντοπίσει τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην συμπλοκή.

Μαζωνάκης – Κύπρος: Αναζητείται συγκεκριμένο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, μετά το περιστατικό το ΤΑΕ Αμμοχώστου έλαβε το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του νυκτερινού κέντρου και εξετάζονται προσεκτικά τα πρόσωπα που καταγράφονται στα βίντεο και εμπλέκονται στη συμπλοκή. Οι ανακριτές του ΤΑΕ έχουν από χθες καλέσει διάφορα πρόσωπα για κατάθεση ενώ αναζητείται συγκεκριμένο πρόσωπο από τη Λευκωσία για να κληθεί για κατάθεση.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως ο καβγάς ξεκίνησε όταν νεαρός επιχείρησε να μιλήσει με νεαρή που βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει την κατάσταση. Ο 27χρονος παραπονούμενος φέρεται, σύμφωνα με τις καταθέσεις, να είναι το πρόσωπο που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ανάμεσά στους θαμώνες των δυο τραπεζιών.

Το προηγούμενο βράδυ της συμπλοκής, στο συγκεκριμένο μαγαζί στο οποίο και πάλι τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, άγνωστο πρόσωπο είχε αναφέρει στις Αρχές  πως υπάρχει βόμβα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκκενωθεί μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις