Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Σέξι διάθεση και topless πόζες στον μήνα του μέλιτος
LIFESTYLE

Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Σέξι διάθεση και topless πόζες στον μήνα του μέλιτος

Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της η Χάιντι Κλουμ κάνει διακοπές με τον σύζυγό της στην Ιταλία.

Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Η Χάιντι Κλουμ που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τομ Κάουλιτζ στο πολυτελές γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», σε μια ρομαντική τελετή κάνει διακοπές με τον σύζυγό της στην όμορφη Ιταλία και προκαλεί “καύσωνα” στους διαδικτυακούς της φίλους με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Το μοντέλο συνηθίζει να είναι σέξι και κατά τη διάρκεια των διακοπών της και μία εβδομάδα μετά τον γάμο έκανε μπάνιο τόπλες. Στιγμιότυπο από το μπάνιο της μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram. Στη φωτογραφία, η Γερμανίδα είναι χωρίς το επόμενο μέρος του μαγιό, έχοντας ένα φουσκωτό. «Ποζάροντας topless για τον άντρα μου», έγραψε.

Η ανάρτηση του μοντέλου

https://www.instagram.com/p/B0-rDXaJhOr/

https://www.instagram.com/p/B0_ZguaJDoA/

Λίγες ώρες αργότερα, η Χάιντ Κλουμ πόσταρε ξανά φωτογραφία της με μαγιό και θέα το ηλιοβασίλεμα της Ιταλίας

https://www.instagram.com/p/B0_mqWfJiVr/

Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Ο παραμυθένος γάμος

Η Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες σε μια πραγματικά παραμυθένια τελετή τον 29χρονο αγαπημένο της Τομ Κόλιτζ, που εργάζεται ως μουσικός. Τα πάντα στο γάμο που υπολογίζεται ότι κόστισε στο ζευγάρι περί τα 3 εκατ. ευρώ, ήταν μυθικά. Από την επιλογή της τοποθεσίας, το κοσμοπολίτικο Κάπρι, ως την επιλογή του χώρου, τη μυθική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση στα καταστρώματα της οποίας έχουν γίνει θρυλικά πάρτι και επίσης τα γλέντια γάμου του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και του Ελληνα κροίσου με την Τζάκι Κένεντι Ωνάση. Μοναδικά, όμως, ήταν και τα νυφικά φορέματα που φόρεσε η Χάιντι Κλουμ.

Χάιντι Κλουμ σύζυγος: Το μοντέλο φορούσε επί μια εβδομάδα νυφικά

Το 46χρονο μοντέλο, με εμπειρία από το χώρο της μόδας και μοναδική αίσθηση του στιλ, κερδίζει άνετα τον τίτλο της νύφης της χρονιάς. Το νυφικό της δεν συγκρίνεται φυσικά, με οποιοδήποτε άλλο και τα λευκά φορέματα που φόρεσε πριν και μετά το γάμο. Βέβαια, τις ημέρες που προηγήθηκαν και τις ημέρες που ακολούθησαν στα πάρτι που διοργάνωσε, όσα επέλεξε να φορέσει ήταν πραγματικά ένα και ένα και καθένα από αυτά θα μπορούσε να “σταθεί” ως νυφικό.

Υλικό με τις στιλιστικές επιλογές της πριν τον γάμο

View this post on Instagram

Danke Bill für das schöne Foto ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

https://www.instagram.com/p/B0i4-AVHJwe/

View this post on Instagram

Twirling into Tuesday ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις