Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Miley Cyrus: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Liam Hemsworth
LIFESTYLE

Miley Cyrus: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Liam Hemsworth

Miley Cyrus: Μετά από μία πολύχρονη on & off σχέση, απανωτούς χωρισμούς, επανασυνδέσεις αλλά και ένα μεγάλο διάστημα που ήταν χώρια, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth χώρισαν οριστικά.

Miley Cyrus: Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στην κοινή του πορεία και επιβεβαίωσε έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

Η Miley Cyrus επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου μέσω Instagram, μετά από πολλές εβδομάδες εικασιών και φημών που ήθελαν το ζευγάρι να περνά σοβαρή κρίση εφτά μήνες μετά τον γάμο του. Για την ακρίβεια, το Σάββατο, η 26χρονη pop star δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία όπου δε φορούσε τη βέρα της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερα τα «κουτσομπολιά».

View this post on Instagram

Mute me if you don’t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley Cyrus: Η ανακοίνωση της εκπροσώπου του ζευγαριού

Την Κυριακή, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε και επίσημα πως Miley και Liam δεν είναι πλέον μαζί, τονίζοντας πως ήταν κοινή απόφαση ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να «συγκεντρωθούν στους εαυτούς και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι κηδεμόνες για όλα τους τα ζώα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές τους».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί, στην οποία έδωσαν «το παρών» μόνο συγγενείς και φίλοι.

Miley Cyrus: Kαυτά φιλιά με την Kaitlynn Carter

Η 26χρονη pop star αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και video στα social media. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Liam Hemsworth. Μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Μάιλι Σάιρους εθεάθη να φιλά στο στόμα μια φίλη της ηθοποιό στην Ιταλία. Πρόκειται για την Kaitlynn Carter.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις