Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας διακοπές: Στην Ισπανία με τη Μπέτυ και τα παιδιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας διακοπές: Στην Ισπανία με τη Μπέτυ και τα παιδιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας διακοπές: Για την Ισπανία αναχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Τσίπρας διακοπές: Την ευκαιρία να απολαύσει μερικές ημέρες διακοπών στην Ισπανία με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά, έχει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να βρεθεί με την οικογένειά του και να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, με τη χώρα της Ιβηρικής να αποτελεί την επιλογή τους. Σύμφωνα  με πληροφορίες, η οικογένεια Τσίπρα θα κάνει στάση και στη Βαρκελώνη. Μάλιστα, εκεί θα επισκεφτούν το περίφημο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, το Καμπ Νόου, έπειτα από «αίτημα» των δυο παιδιών, που αγαπούν υπερβολικά το ποδόσφαιρο.

Μετά τις σκληρές εκλογικές ήττες, ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μέρες ξεκούρασης αλλά και… περισυλλογής μιας και τον περιμένει δύσκολος δρόμος. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλείται να δείξει με ποιον τρόπο απαντά στο μήνυμα που έλαβε από τους πολίτες κατ’ αρχήν στις ευρωεκλογές και εν συνεχεία στις εθνικές εκλογές, αλλά και να κρατήσει τους ψηφοφόρους, που αν και τον “σταύρωσαν”, αισθάνονται στην πλειοψηφία τους απογοητευμένοι.

Δουλειά από Σεπτέμβρη

Ο Αλέξης Τσίπρας, παράλληλα με τις ανάσες ξεκούρασης, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα διλήμματα που έχει μπροστά της η Κουμουνδούρου από το επόμενο κιόλας διάστημα. Μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που θα αποφασίσει τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που θα συγκληθεί -το νωρίτερο- τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί για τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στον στενό κομματικό μηχανισμό, στρατηγική επιλογή, με τον ίδιο να ρίχνει όλο του το βάρος σε αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκοντας όμως ταυτόχρονα να μην υπάρχουν απώλειες διαφωνούντων στελεχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις