alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 9/8
PLUS

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 9/8

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Την σημερινή ημέρα την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά του έρωτα βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου σχηματίζει μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη με τον Δία από τον Τοξότη. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε να ρέει η δημιουργική ενέργεια.

Στον Τοξότη βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη. Είναι καιρός να γίνετε πιο ανοικτοί, πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Η μέρα είναι εξαιρετικά αίσια και θετική, αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επήρεια.

Κριός

Η Σελήνη και ο Δίας συναντώνται στον 9ο Οίκο της επέκτασης και κάνουν όλο τον κόσμο το «καβούκι» σας. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε σε ταξιδιωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να σας οδηγήσει να κλείσετε εισιτήρια για τις επόμενες διακοπές σας. Ασχολείστε με ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε από οπουδήποτε; Αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να σκεφτείτε την πιθανότητα να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής.

Ταύρος

Η Σελήνη συναντά τον αποδοτικό Δία στον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων, προδιαγράφοντας μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να γνωστοποιείτε το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί είστε οι ιδανικοί να τα απαντήσετε άρτια. Αν θα σας ήταν χρήσιμη λίγη επιπλέον βοήθεια, οργανώστε ένα γεύμα και ζητήστε τη χωρίς χρονοτριβή.

Δίδυμοι

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη και ο Δίας της ρεαλιστικής οπτικής, συναντώνται στον Οίκο σας των σχέσεων. Είναι η στιγμή να βγάλτε στην επιφάνεια το συναίσθημα και τις απόψεις σας. Προκειμένου να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν, ακολουθήστε τη διπλωματική οδό: Θα δείτε να κερδίζετε περισσότερα απ’ όσα περιμένατε στην ερωτική αρένα. Αυτό δεν σημαίνει να χρυσώσετε τα λόγια σας… Σημαίνει να πείτε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος.

Καρκίνος

Η υγιέστερη διαβίωσή σας δεν πρέπει να είναι επίπονη διαδικασία. Είναι καιρός να την μετατρέψετε σε μια ευχάριστη περιπέτεια. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στον τομέα σας της ευημερίας, θα σας ωθήσει να υιοθετήσετε πιο υγιείς συνήθειες. Πειραματιστείτε με διαφορετικές κουζίνες, δοκιμάστε μπαχαρικά και υπερτροφές που δεν ξέρετε, βάλτε την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Αυτή η αίσια συγκυρία ενδείκνυται και για να τακτοποιήσετε τους χώρους σας, ώστε να ρέει η θετική ενέργεια. Μόνο μην το παρακάνετε σε τίποτα, για να μην εξουθενωθείτε από τον πολύ ενθουσιασμό.

Λέων

Αφήστε τα συναισθήματά σας να αναπνεύσουν, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη να συναντά τον εκφραστικό Δία στον 5ο Οίκο σας της εξωστρέφειας, απαιτείται διαφάνεια. Αν σας συνεπάρει ένα κύμα συναισθημάτων, μην το ανακόψετε αλλά ακολουθήστε τη ροή του. Όταν όλα ανοίγουν πάνω στο τραπέζι, δεν χρειάζεται να προσποιείστε για τίποτα πλέον. Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, συντονιστείτε με τις δονήσεις του φλερτ. Όσοι είστε δεσμευμένοι, απολαύστε τη συγκυρία με περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Παρθένος

Η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον επεκτατικό Δία, θα σας αποδείξει ότι κάθε είδους κήρυγμα ή επιβολή επιφέρει μόνο αντίσταση! Φυσικά και θέλετε μόνο το καλό των δικών σας ανθρώπων, γι’ αυτό παρακάμψτε την κριτική. Αν θέλετε να εισακουστείτε, θέστε τις θέσεις σας αφού ακούσετε τις θέσεις των άλλων. Όσο καλύτεροι ακροατές είστε, τόσο περισσότερα θα μάθετε για τα άτομα που νοιάζεστε.

Ζυγός

Η Σελήνη συναντά τον ειλικρινή Δία στον Οίκο σας της επικοινωνίας, για να σας ενδυναμώσουν να μιλήσετε ανοικτά με όλους. Ξεχάστε την υπερβολική διπλωματία και την ασάφεια, μοιραστείτε τις σκέψεις σας ευθέως. Ακόμα κι αν ακουστείτε κάπως «ακατέργαστοι», οι άλλοι θα καταλάβουν ότι είστε ειλικρινείς. Θα ανοίξουν πολλές συζητήσεις – αλλά είναι βέβαιο ότι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη συναντά τον Δία, στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Θα είναι εύκολο να δείτε καινούργιες πορείες που ανοίγονται μπροστά σας, ειδικά αν αναζητήσετε καινούργια εγχειρήματα. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια ή δημόσιες εμφανίσεις. Μην διστάσετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας αν ενδιαφέρεστε για απασχόληση στο εξωτερικό. Μόνο μην το παρακάνετε με τις δαπάνες σας σήμερα, καθώς όλη αυτή η ενέργεια θα σας κάνει παρορμητικούς.

Τοξότης

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να βγάλει εσάς από το παιχνίδι σήμερα. Η Σελήνη συναντά τον κυβερνήτη σας τον επεκτατικό Δία στο ζώδιό σας, διπλασιάζοντας τον ενθουσιασμό σας για ρίσκα. Αν είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες, αποφύγετε το μυστήριο στις προσεγγίσεις σας. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέτετε όρια και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές για όσα σας κρατούν πίσω-ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας.

Αιγόκερως

Το σύμπαν έχει την πρόθεση να σας στηρίξει, αρκεί να θελήσετε να του παραδοθείτε και να λάβετε τα μαθήματά του. Η Σελήνη συναντά τον Δία της προσωπικής ωρίμανσης, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Είναι καιρός να παραμερίσετε το πείσμα και να ανοίξετε τα αφτιά και την καρδιά σας: Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια και θα καταφέρετε να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Η αίσια συνάντηση της Σελήνης με τον Δία, ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών. Ό,τι κι αν αναζητάτε, φροντίστε να το γνωστοποιήσετε ή να το κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε αμέτρητες προτάσεις και εναλλακτικές. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να προωθήσετε και όσα έχετε εσείς να προσφέρετε, τώρα που οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ορθάνοιχτοι.

Ιχθύες

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν να είναι η ζωή σας ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού. Εντάξτε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχουν να σας προτείνουν οι άλλοι, ακόμα και στη διάρκεια ενός χαλαρού γεύματος. Το βραδάκι ενδέχεται να χρειαστεί τη στήριξή σας ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, γι’ αυτό ενδώστε στην ευαισθησία και σταθείτε στο πλάι του.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com