Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Έφερε τον “καύσωνα” στην Κρήτη

LIFESTYLE

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Έφερε τον “καύσωνα” στην Κρήτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Μία φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη ανέβασε η Άννα Πρέλεβιτς και "έριξε" το Instagram.

09.08.2019 | 16:30

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες της στο Instagram κεντρίζουν το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων της. Και όχι τυχαία, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της showbiz και διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά.

Αυτή τη φορά, η πανέμορφη Άννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σούπερ σέξι φωτογραφία της από την Κρήτη και για την ακρίβεια από την παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της. Φυσικά, τα likes και τα σχόλια έπεσαν αμέσως σαν… βροχή.

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Πάντα μέσα στη μόδα

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η νεαρή καλλονή φοράει ένα εντυπωσιακό μπικίνι, το οποίο μάλιστα αποτελεί την πιο τάση του φετινού καλοκαιριού και όλα τα κορίτσια της μόδας την υιοθετούν.

Πρόκειται για το μπικίνι που έχει στο πάνω μέρος του κοχύλια, αποπνέοντας στιλ γοργόνας. Τα κοχύλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της χρονιάς και εκτός από τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, τώρα επεκτείνονται και στα μαγιό.

Το καλοκαίρι της Άννας

Γάμος στα… προσεχώς

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που έχουν κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ζευγάρι πάνω από τρία χρόνια. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες  έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό.

Ο 25χρονος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και το 29χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια πρόκειται μάλσιτα να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα. Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να είναι πολλές, όμως η Άννα και ο Ιωάννης πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνούν μαζί και να ζουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Η Άννα Πρέλεβιτς, τα πρότυπα και ο ρομαντισμός

“Δεν έχω πρότυπα, ποτέ δεν είχα. Έχω διαβάσει πολλές συνεντεύξεις της Κέιτ Μπλάνσετ, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, είναι φιλοσοφημένη, αλλά είναι μια γυναίκα με εμπειρίες. Μπορείς να θαυμάζεις μια γυναίκα για την ομορφιά της, υπάρχουν άπειρα μοντέλα και ηθοποιοί, αλλά αυτό που θαυμάζω εγώ είναι το μυαλό. Οι συνεντεύξεις της Μπλάνσετ που έχω διαβάσει με έχουν μαγέψει, είναι πολύ ωραία γυναίκα και έχει βρει το νόημα της ζωής, όπως οι περισσότεροι σταρ”, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο bovary.gr.

Παράλληλα, η ίδια στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για την ευαίσθητη πλευρά της. “Είμαι πολύ ρομαντική, μου αρέσει να είμαι έτσι, γιατί νιώθω παιδί ακόμα. Ο ρομαντισμός είναι η παιδικότητα μας, που δεν πρέπει να την χάνουμε. Δεν μου αρέσει που μερικοί έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει πιο σκληροί, πιο αναίσθητοι. Μικροί είμαστε πιο χαρούμενοι, τα βλέπουμε όλα πιο αθώα, έτσι είμαι εγώ σαν άνθρωπος”, είχε πει χαρακτηριστικά.

H Άννα Πρέλεβιτς στο Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου

Exit mobile version