Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ικαρία αστροφυσικός: “Ο σύντροφός της ούρλιαζε και έκλαιγε, έτρεχε πάνω κάτω” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία αστροφυσικός: “Ο σύντροφός της ούρλιαζε και έκλαιγε, έτρεχε πάνω κάτω” (vid)

Ικαρία αστροφυσικός: Σπαρακτικές εικόνες στην Ικαρία όταν έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα, που όλοι ήταν βέβαιοι πως ανήκε στην εξαφανισμένη από την Δευτέρα, αστροφυσικό Νάταλι Κρίστοφερ.

Ικαρία αστροφυσικός: Για το σπαρακτικό κλάμα του συντρόφου της αστροφυσικού που σκοτώθηκε στην Ικαρία, μίλησε εθελοντής που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Όπως γράφει η Daily Mail, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ήταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία ενός εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε. Ο Κυριάκος, ο σύντροφος της, έστειλε ένα μήνυμα στους εθελοντές, όπου τους ευχαριστούσε για την προσπάθεια που έκαναν για να εντοπίσουν την σύντροφό του.

Ικαρία αστροφυσικός: Ο θάνατος της Νάταλι ήταν ακαριαίος

Η 34χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε πάνω της βράχος, κατά την διάρκεια τρεξίματος, όπως είπε και ο ιατροδικαστής μετά την αυτοψία που έκανε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. «Είναι πολλά τα ευρήματα και από την αυτοψία του χώρου αλλά και από την εξωτερική επισκόπηση της σορού» επισήμανε ο κ. Καρακούκης και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες που να δείχνουν ότι εσύρθη εν ζωή. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα η οποία είναι κάτω από το κεφάλι του θύματος. Όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος».

Το τελευταίο πρωινό και τα έξι σήματα του κινητού

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τι έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν εξαφανίστηκε η Νάταλι Κρίστοφερ. Σύμφωνα με τα στίγματα του κινητού της τηλεφώνου, τη μαρτυρία του Κύπριου συντρόφου της αλλά και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, η Νάταλι Κρίστοφερ γύρω στις οκτώ έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια για να πάει για τζόκινγκ παίρνοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Δύο ώρες αργότερα, ξύπνησε ο 38χρονος, την αναζήτησε και την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο. Αυτή απάντησε και του είπε ότι έχει πάει για τζόκινγκ και ότι θα επέστρεφε σύντομα. Λίγο αργότερα γίνεται το κακό… Στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει σε ένα βραχώδες και δύσβατο σημείο στη θέση Κεραμέ Αγίου Κήρυκα, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο της, ο βράχος αποκολλήθηκε και η 35χρονη έπεσε στο κενό. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος…

Ικαρία αστροφυσικός:Δριμύ κατηγορώ από τον 38χρονο σύντροφο της Natalie

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις