Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καζαριάν Στρατής: Οι βουτιές και οι δηλώσεις περί έρωτα
LIFESTYLE

Καζαριάν Στρατής: Οι βουτιές και οι δηλώσεις περί έρωτα

Καζαριάν Στρατής: Ενώ οι φήμες του ήθελαν ζευγάρι, αλλά εκείνος δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένος, ενώ το μοντέλο κάνει μόνη διακοπές.

Καζαριάν Στρατής: Όταν πριν από λίγες ημέρες, η Ειρήνη Καζαριάν βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό μαζί με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Ίαν Στρατή. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι ψίθυροι στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που έκαναν λόγω για έναν νέο μεγάλο έρωτα ανάμεσά τους.

Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα, η νικήτρια του Next Top Model μίλησε στην εφημερίδα Espresso και ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή, διαψεύδοντας την είδηση. «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική», είχε πει τότε η Ειρήνη.

Καζαριάν Στρατής: Η σέξι μοναχική πόζα του μοντέλου

Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας απολαμβάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία μάλιστα φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάθε φωτογραφία της προκαλεί ντελίριο στους φανατικούς της θαυμαστές.

Ενώ σχόλια και likes αποδεικνύουν ότι η νικήτρια του Next Top Model είναι ένα ιδιαίτερο αγαπητό πρόσωπο της σόουμπιζ. Μάλιστα, τη Δευτέρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σέξι φωτογραφία με μαγιό στην οποία είναι μόνη και φαίνεται να περνάει υπέροχα.

View this post on Instagram

, spill the tea

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan) on

Καζαριάν Στρατής: Η αποκάλυψη του Ίαν για την προσωπική του ζωή

Τον Ίαν Στρατή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor. Την χρονιά που μας πέρασε τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Your Face Sounds Familiar, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί νικητής στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Ο ταλαντούχος Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε στην Ανθή Μιμηγιάννη για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Έχεις κάνει κάποια δήλωση για την οποία μετάνιωσες στο πέρασμα του χρόνου;

Νόμιζα ότι με την μπάντα που ήμουν μετά το «X-Factor» θα πετυχαίναμε περισσότερα, αλλά δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενα.

Έχεις μετανιώσει για προσωπική ανάρτησή σου στο Instagram;

Ναι.

Είσαι ερωτευμένος αυτή την εποχή;

Όχι, δεν είμαι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις