Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο – Αντίπαρος: Ο τουρίστας ζητά συγγνώμη από τον αστυνομικό – “Εγώ τον προκάλεσα”
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο – Αντίπαρος: Ο τουρίστας ζητά συγγνώμη από τον αστυνομικό – “Εγώ τον προκάλεσα”

Ξύλο - Αντίπαρος: Πρωταγωνιστές του περιστατικού είναι ένας τουρίστας κι ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο νησί ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ξύλο – Αντίπαρος: Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού τουρίστα από αστυνομικό στην Αντίπαρο που υπηρετεί στον αστυνομικό τμήμα του νησιού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση του 22χρονου που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του OPEN το περιστατικό διαφέρει σε σχέση με όσα παρουσιάζονται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφού όπως λέει ο νεαρός εκείνος προκάλεσε πρώτος τον αστυνομικό. «O αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος.

Την ίδια ώρα ο τουρίστας συνέχισε λέγοντας: «Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού».Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο επεισόδιο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω».

Ξύλο – Αντίπαρος: Διατάχθηκε ΕΔΕ

Το βίντεο του ξυλοδαρμού, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχθηκε ΕΔΕ.  Σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνθήκες του περιστατικού, ο γιος του Τομ Χανκς κατέθεσε στην αστυνομία πως ο νεαρός παραθεριστής με καταγωγή από την Καρδίτσα ήταν αυτός που γρονθοκόπησε πρώτος τον αστυνομικό. Ωστόσο αυτή ακριβώς την επίθεση δεν κατάφερε να καταγράψει ο Τσετ Χανκς με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς πριν ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ δύο παρεών με αφορμή το graffity που προσπάθησε να κάνει ο νεαρός Καδριτσιώτης πάνω στο κάστρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις