Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αραβανή – Λαζάρης: Νέος έρωτας για την ξανθιά καλλονή, μετά τον Οικονομόπουλο
LIFESTYLE

Αραβανή – Λαζάρης: Νέος έρωτας για την ξανθιά καλλονή, μετά τον Οικονομόπουλο

Αραβανή - Λαζάρης: Ο έρωτας φαίνεται πως «χτύπησε» και πάλι την πόρτα της Ευαγγελίας Αραβανή μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Αραβανή – Λαζάρης: Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, μια σχέση πάθους που γινόταν συνεχώς πρωτοσέλιδο, η Ευαγγελία Αραβανή, τον τελευταίο μήνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης και στον επιχειρηματικό κόσμο είναι ιδιαίτερα γνωστός. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sirene Blue, το οποίο και του ανήκει.

Η παρουσιάστρια διέμεινε στο ξενοδοχείο υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media για να μην την εντοπίσουν. Άλλωστε, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους. Όσο για τον 39χρονο Σπύρο Λάζαρη, το όνομά του άρχισε να κυκλοφορεί στα media όταν στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή. Ο Σπύρος Λαζάρης είναι πατέρας τριών παιδιών που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, ενώ στον Πόρο όσοι τον γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

https://www.instagram.com/p/BYoANvjBqty/

https://www.instagram.com/p/B0VxZ2ci2UH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0LCZ0sCaRg/

https://www.instagram.com/p/B0JfWa1CwxW/

Αραβανή – Λαζάρης και Οικονομόπουλος – …;;;

Μετά από έναν χρόνο που κράτησε η σχέση τους, μία σχέση με πολλά “πάνω και κάτω”, Αραβανή – Οικονομόπουλος αποφάσισαν να βάλουν ένα οριστικό τέλος μετά από μία προσπάθεια επανασύνδεσης πριν λίγους μήνες.  Δεν έχει περάσει πολύς καιρός και το περιοδικό ciao λέει με δημοσίευμά του ότι μια άλλη καλλονή φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ του τραγουδιστή για το «Βάλτο τέρμα» και υπήρξε χημεία ανάμεσά τους. Το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM ξεχώρισε ανάμεσα στις υπόλοιπες και ο Οικονομόπουλος της έδωσε περισσότερη σημασία με κάποιους να λένε ότι οι δυο τους κανόνισαν να βρεθούν ξανά. Το κορίτσι δεν είναι άλλο από τη Σοφία Ζαχαριάδου…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις