Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: 2 Αυγούστου 2019, ημερήσιες προβλέψεις
PLUS

Ζώδια σήμερα: 2 Αυγούστου 2019, ημερήσιες προβλέψεις

Ζώδια σήμερα: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα:  Μάθε αν είναι ευνοϊκή η σημερινή ημέρα και πως τα άστρα επηρεάζουν τα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σου. Παρασκευή σήμερα, τελευταία εργάσιμη μέρα για πολλούς και καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας και στο ταίρι μας να περάσουμε όμορφα και να αποφύγουμε πιθανές εντάσεις.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι γαλαντόμα, γενναιόδωρη και άκρως αισθησιακή, καθώς επικεντρώνεται στο να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας ή με παρέες που θα βρεθούμε διασκεδάζοντας. Τα συναισθήματα εκδηλώνονται με έμφαση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες στιγμές πάθους που θα απογειώσουν τη σχέση. Από την άλλη, ο Ουρανός στον Ταύρο φροντίζει να ανατρέψει τα δεδομένα και τις σταθερές και το τετράγωνο τους μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο κλίμα στις προσωπικές σχέσεις. 

Κριός

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι δεν σε αγγίζει συναισθηματικά. Είσαι διατεθειμένος να βγάλεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω και σου θυμίζουν όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα. Κάποιοι σε θεωρούν νάρκισσο και διαδίδουν ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με σένα, ότι παθιάζεσαι με την εικόνα σου και ότι έχεις το στιλ ενός χολιγουντιανού σταρ. Λένε «να ένας κακομαθημένος».

Ταύρος

Η είσαι το πιο γενναιόδωρο και ευγενικό πλάσμα που γεννήθηκε ποτέ στη γη ή είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο. Ξέρεις ότι υπήρξαν φορές που αντιλήφθηκες ότι σε είχαν καβαλήσει οι άνθρωποι που είχες εμπιστευτεί. Κάνε το ξεκαθάρισμά σου, αλλά μην είσαι υπερβολικά αυστηρός, γιατί μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Συναισθηματικά, έχεις ανάγκη από ανανέωση και ξεγνοιασιά.

Δίδυμος

Τόσες πιθανότητες για σχέσεις, τόσος λίγος χρόνος για να πάρεις κάτι από όλες. Φυσικά είσαι Δίδυμος, μια ρομαντική ανυπότακτη φύση. Θα είσαι φρόνιμος σε μία σχέση; Ω ναι, μπορείς να υποσχεθείς. Στα συναισθηματικά, έχεις ενθουσιασμό αφού βλέπεις ότι αρέσεις. Ο θαυμασμός που προκαλείς σου ανεβάζει τη διάθεση.

Καρκίνος

Υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μια αναγνώριση έρχεται μετά από σκληρή εργασία, ενώ υπάρχει άψογο κλίμα συνεργασίας και συναδελφικότητας. Η οξυδέρκεια σου εντυπωσιάζει και δίνει λύσεις σε θέματα που θεωρούνται δύσκολα.

Λέων

Σήμερα, έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα. Υπάρχουν υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί από καιρό. Το αποτέλεσμα είναι να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να παραμελήσεις άλλες σχέσεις της ζωής σου. Οι φίλοι σου όμως είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και σου δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Παρθένος

Αν είσαι ένας κανονικός άνθρωπος που θέλει ευτυχισμένες και δημιουργικές σχέσεις θα πρέπει να επιτρέπεις στους ανθρώπους να έχουν τις αδυναμίες τους, τις κακές τους συνήθειες, τις εμμονές τους. Πόσες φορές άραγε έχεις καταπιεί το δόλωμα της αδυναμίας του άλλου και έχεις χειραγωγηθεί από αυτόν;

Ζυγός

Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να διορθώσεις λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν, ή να αλλάξεις μια λανθασμένη εντύπωση προς το πρόσωπό σου. Οι γύρω σου είναι δεκτικοί απέναντί σου και σε στηρίζουν. Κατά τα άλλα η δουλειά είναι πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή είναι μια δακρύβρεχτη σαπουνόπερα όπου τίποτα δεν είναι αληθινό. Κι όμως όλα είναι αληθινά. Όταν πληγώνεσαι πονάς βαθιά – δεν είσαι ένας ήρωας κινούμενων σχεδίων που ξεχνάει τον πόνο του στο επόμενο καρέ. Με σωστό προγραμματισμό και συγκέντρωση μπορείς να τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος ευχάριστες απρόοπτες γνωριμίες προκύπτουν.

Τοξότης

Αν θέλεις να έχεις το όνομα, να έχεις και την χάρη, κοινώς αν κυνηγάς φιλόδοξα επαγγελματικά πράγματα, να είσαι έτοιμος για αναδιάταξη της ρουτίνας σου. Τώρα είσαι σε θέση να το κάνεις και βρίσκεις έξυπνες λύσεις και μεθόδους. Γενικά σου βγαίνουν πιο εύκολα και τα λόγια αλλά και οι πράξεις, που πιο παλιά σκεφτόσουν να πεις και να κάνεις.

Αιγόκερως

Ασχολήσου με τον σύντροφό σου ερωτικά και συναισθηματικά κι όχι με το τι θέλεις εσύ. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή και να αφήσεις πίσω σου ότι σου κάνει κακό. Είσαι διατεθειμένος να διαλύσεις ακόμα και φιλίες χρόνων αν θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν τίποτα.

Υδροχόος

Απόλαυσε την παρέα με συγγενείς, τον σύντροφο ή την παρέα σου μην μένεις μόνο στην ατέλεια για να αποφύγεις δυσάρεστες αντιδράσεις.Δεν είσαι ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου και νιώθεις ότι σου φταίνε όλα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και τα λόγια που δεν βγάζουν νόημα.

Ιχθύς

Φρόντισε να μην αντιμετωπίσεις μυωπικά κι εγωκεντρικά τα πρακτικά κι επαγγελματικά σου θέματα, έστω κι αν φαίνονται τέλεια. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και αρχίσεις να γίνεσαι υπερβολικός. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείς με όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις