Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παρακολούθηση αυτοκινήτου: Με πολύ φθηνό τρόπο
PLUS

Παρακολούθηση αυτοκινήτου: Με πολύ φθηνό τρόπο

Παρακολούθηση αυτοκινήτου: Κουραστήκατε να χάνετε το αυτοκίνητο τα κλειδιά σας, πορτοφόλι ή κινητό; Αποκτήστε το μεγέθους νομίσματος TracKey για να βρίσκετε κάθε χαμένο αντικείμενο

Παρακολούθηση αυτοκινήτου:  Χάσατε ποτέ το αυτοκίνητό σας και δεν θυμόσασταν που το είχατε παρκάρει; Συμβαίνει ακόμη και στους καλύτερούς μας: να τριγυρνάμε στο χώρο στάθμευσης, πατώντας το κουμπί στο τηλεχειριστήριο στο μπρελόκ για να κάνουμε τα φώτα του αυτοκινήτου να αναβοσβήσουν. Δεν χρειάζεστε κάποιο ακριβό πομπό για να έχετε τα μάτια σας στο αυτοκίνητό σας. Συνδέστε τους τέσσερις τροχούς σας με το μάτι που παρακολουθεί από ψηλά στον ουρανό χωρίς να χρεοκοπήσετε, είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε.

Οι Αυτόνομες συσκευές GPS είναι πομποί τριγωνισμού που μπορούν να σας στοιχίσουν εκατοντάδες ευρώ. Αυτό δεν περιλαμβάνει τις χρεώσεις για εγκατάσταση και ενεργοποίηση (που συνήθως είναι αρκετά ψηλές) και τις μηνιαίες πληρωμές που σχετίζονται με την υπηρεσία που θα επιλέξετε. Για τους περισσότερους από μας, κάτι τέτοιο δεν αξίζει. Τα καλά νέα είναι πως κάποια από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή μας φαίνεται να εξαφανίζονται χάρη στη νέα τεχνολογία. Αν ξεχνάτε συχνά που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας, υπάρχει μια μικρή συσκευή και μια εφαρμογή που μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ποια είναι αυτή;

Είναι το TracKey, μια μικρή και διακριτική συσκευή σε μέγεθος νομίσματος η οποία έφερε την επανάσταση στην αγορά.

Μα πως λειτουργεί;

Είναι πανεύκολο! Χρειάζονται λιγότερο από πέντε λεπτά για να την βάλετε σε λειτουργία. Πρέπει απλώς να την συζεύξετε με το έξυπνο κινητό σας και να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής, η οποία θα σας επιτρέπει να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή.

Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την επισυνάψετε στο μπρελόκ σας, το πορτοφόλι σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που θα θέλατε να μπορείτε να ανιχνεύσετε οποιαδήποτε στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα χρειαζόταν μόνο να την κρύψετε μέσα στο αυτοκίνητό σας.

maps

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή στο έξυπνο κινητό σας και θα δείτε την τοποθεσία της συσκευής σας στον χάρτη. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητό σας, απλώς επιλέξτε “εντοπισμός συσκευής” και θα λάβετε τις συντεταγμένες της νέας τοποθεσίας.

Με το TracKey μπορείτε να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας οποιαδήποτε στιγμή.

Στο επόμενο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε δράση:

Πόσα θα μου κοστίσει;

Πολύ πιθανό να σκέφτεστε ότι η συσκευή αυτή είναι ιδιαίτερα ακριβή… αλλά δεν είναι. Και αυτό είναι το καλύτερο στοιχείο, μπορείτε να αποκτήσετε μια σε χαμηλό κόστος, η τιμή είναι κάπου στα 34€. Όχι άσχημα αν λάβετε υπόψη ότι θα είστε χωρίς ανησυχίες όλη την ώρα.

Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Πολύ εύκολα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σε αυτό τον ιστότοπο.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε δυο συσκευές και να αποκτήσετε μια δωρεάν. Η προσφορά αυτή λήγει την Παρασκευή, il venerdì 02 agosto 2019.

Άλλες χρήσεις

Χάνετε συχνά το πορτοφόλι σας; Ξεχνάτε που αφήσατε τα κλειδιά σας; Ή μήπως θέλετε να αποτρέψετε το κατοικίδιό σας από το να το σκάει; Με το TracKey μπορείτε να παρακολουθείτε ακόμη και τα προσωπικά σας αντικείμενα, είναι τόσο εύκολο όσο το να το κρεμάσετε σε κάτι που θεωρείτε σημαντικό ή εύκολο να χάσετε, και μετά να το συζεύξετε με το έξυπνο κινητό σας (με την εφαρμογή TracKey) και να βρείτε ότι χάσετε, με απίστευτη ευκολία!

Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης του TracKey

Τώρα που γνωρίζετε τις δυνατότητες αυτής της ενδιαφέρουσας συσκευής, να μια σύντομη περίληψη για να ξεκαθαρίσουμε τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχετε:

  • Φάση 2: Συζεύξτε το TracKey με το έξυπνο κινητό σας (iPhone ή Android) και κρύψτε το στο όχημά σας.
  • Φάση 3: Κάντε λήψη της εφαρμογής για να ξέρετε που βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενά σας ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις