Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Αγωγή σε σάιτ, μετά από “συκοφαντικά, ψευδή δημοσιεύματα”
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Αγωγή σε σάιτ, μετά από “συκοφαντικά, ψευδή δημοσιεύματα”

Μπαλατσινού - εγκυμοσύνη: Όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από την πυρκαγιά στο Μάτι, που ήδη η Τζένη Μπαλατσινού είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική βοήθεια.

Μπαλατσινού – εγκυμοσύνη: Αγωγή κατά του You Weekly κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού μετά από συνεχόμενα ψευδή και συκοφαντικά, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια, δημοσιεύματα.Έπειτα από συνεχόμενα, συκοφαντικά, προσβλητικά, αναληθή και απαξιωτικά, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα για την ίδια, τα παιδιά της και την οικογένειά της, η Τζένη Μπαλατσινού ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός να προχωρήσει νομικά με κατάθεση αγωγής κατά της ιστοσελίδας You Weekly ώστε να προστατευθεί ως άνθρωπος επαγγελματίας και μητέρα. Να σημειωθεί ότι ο μικρός της γιος Μάξιμος είναι μόλις 12 ετών.

Όπως αναφέρεται και στην αγωγή, όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που ήδη η Τζένη Μπαλατσινού είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική προσωπική βοήθεια από την πρώτη στιγμή. Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα του You Weekly είναι κατασκευασμένα και γραμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν και να παραπλανούν τον αναγνώστη. Και φυσικά ψευδή. Παραθέτει, μάλιστα, και διάφορα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, κάποια εκ των οποίων επικεντρώνονται στο θέμα παιδί και άλλα στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την πεθερά της, αλλά και με τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια!

«Στην ιστοσελίδα ιδιοκτησίας της α’ εναγομένης έχουν αναρτηθεί σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία αφορούν τόσο το πρόσωπό μου, όσο και πρόσωπα της οικογενείας μου, προβαίνοντας ως εκ τούτου σε έναν άκρως συκοφαντικό, υβριστικό, απαξιωτικό, δυσφημιστικό και με χαρακτηρισμούς έντονα προσβλητικούς, ονειδιστικούς και απαξιωτικούς της τιμής και της υπόληψής μου καταιγισμό αναρτήσεων, διαδίδοντας σε βάρος μου και μάλιστα εξακολουθητικά γεγονότα ψευδέστατα και εξυβριστικά εν γνώσει της αναλήθειας τους που είχαν ως αποκλειστικό σκοπό να βλάψουν και επέτυχαν να βλάψουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου», αναφέρεται στην αγωγή.

Τα εν λόγω αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματα αφορούν τόσο στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την πεθερά της όσο και στη σχέση της με τον σύζυγό της και νυν Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Μέσα από παραπλανητικούς τίτλους, όπως υποστηρίζει στην αγωγή της η κ. Μπαλατσινού, η ιστοσελίδα έκανε λόγο για υποτιθέμενες αποκλειστικές πληροφορίες περί εγκυμοσύνης της, ενώ άλλα δημοσιεύματα υπονοούσαν ότι η ίδια υποφέρει από κάποιου είδους σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Δεν είναι δυνατόν να αντιληφθώ πώς με τόση ασφάλεια και περισσό θράσος οι εναγόμενοι μέσω της ιστοσελίδας ιδιοκτησίας τους διαδίδουν ασύστολα ψεύδη εν γνώσει της αναλήθειάς τους», αναφέρει η αγωγή σε άλλο σημείο.

Ο προσωπικός της δικηγόρος, Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος ανέλαβε το σύνολο των υποθέσεών της, θεωρεί ότι η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρεί την ασυδοσία που κυριαρχεί στον διαδικτυακό τύπο και βάλλει κατά αξιοπρεπών ανθρώπων και επαγγελματιών, καθώς και κατά ανηλίκων, για την αύξηση της επισκεψιμότητας ανυπόληπτων ιστοσελίδων. Η Τζένη Μπαλατσινού σκοπεύει να καταθέσει το όποιο χρηματικό ποσό εκδικαστεί, σε ειδικούς λογαριασμούς στήριξης των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, υπέρ των οποίων ήδη η ίδια έχει συνδράμει με εθελοντική προσωπική εργασία από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω αγωγή κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις