Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέμος Μπεγνής θέατρο: Η Ελλάδα, είναι η χώρα της ξεφτίλας – Μια παράσταση, τον κάνει να ξεσπά
LIFESTYLE

Μέμος Μπεγνής θέατρο: Η Ελλάδα, είναι η χώρα της ξεφτίλας – Μια παράσταση, τον κάνει να ξεσπά

Μέμος Μπεγνής θέατρο: Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» αλλά και στο θέατρο σε μια παράσταση για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Μέμος Μπεγνής θέατρο: Σε θεατρική παράσταση, η οποία θα αφορά την ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, θα παίξει σύντομα ο Μέμος Μπεγνής. Ο δημοφιλής ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής. Θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή του Ωνάση θα ανέβει σε θεατρικό σανίδι. Ωστόσο, αυτό ήταν και αφορμή για να ξεσπάσει ο γνωστός ηθοποιός, για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τιμηθεί όπως τους άξιζε στη χώρα. «Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας. Η Αμερική έχει κάνει όνομα και λεφτά με την Ντίσνεϊλαντ. Εμείς δεν έχουμε ένα δρόμο με το όνομα Μαρία Κόλλας στην Αθήνα. Υπήρχε το σπίτι του Ωνάση στη Γλυφάδα και το έχουν γκρεμίσει. Υπήρχε το σπίτι της Κάλλας στην Πατησίων και δεν το ξέρει κανείς. Τη θαλαμηγό “Χριστίνα” το ελληνικό κράτος αντί να την κάνει μουσείο, με εισιτήριο, την έκανε δώρο και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται», είπε στο 7 ημέρες TV.

Την 1η Αυγούστου ξεκινήσαμε πρόβες για τον “Ωνάση”, που θα ανέβει στο Παλλάς και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μια ιστορία πολύ γνωστή, αγαπημένη και ιντριγκαδόρικη για τον Ωνάση, με τους έρωτες του και τα επιχειρηματικά του. Και είναι κι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο ο οποίος ενώνει τις ιστορίες μεταξύ Ωνάση, Κόλλας, Λιβανού και Τζάκι Κένεντι και έχει και τη δική του προσωπική ιστορία».

Χρόνος για διακοπές υπάρχει;

«Ελάχιστος, τα Δευτερότριτα που δεν έχουμε παράσταση και τα πρωινά, μιας που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όμως, την 1η Αυγούστου ξεκινάμε πρόβες για τον «Ωνάση», που θα ανέβει στο Παλλάς και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μια ιστορία πολύ γνωστή, αγαπημένη και ιντριγκαδόρικη για τον Ωνάση, με τους έρωτες του και τα επιχειρηματικά του. Και είναι κι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο ο οποίος ενώνει τις ιστορίες μεταξύ Ωνάση, Κόλλας, Λιβανού και Τζάκι Κένεντι και έχει και τη δική του προσωπική ιστορία. Είναι λίγο και το alter ego του Ωνάση, γιατί τον θαυμάζει τόσο πολύ, που τον αφήνει να επηρεάσει ως συμπεριφορά και τη δική του ζωή».

Μέμος Μπεγνής: Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί υποτιμητικά και για τα τηλεοπτικά προγράμματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις