Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Area 51: Φρενίτιδα στις ΗΠΑ
PLUS

Area 51: Φρενίτιδα στις ΗΠΑ

Area 51: Πώς μέσω facebook οργανώνεται η επίθεση.

Area 51: Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αρχές των ΗΠΑ ένα… event δημοσιευμένο στο facebook. Εκατομμύρια χρήστες «απειλούν» με εισβολή στην «μυστική» βάση της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ Area 51. Το «ραντεβού» έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Ήδη περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν. Πρόκειται για την περιοχή-μύθο στην σύγχρονη αμερικανική μυθοπλασία. Εκεί υποτίθεται ότι υπάρχουν έγγραφα και άλλα στοιχεία, που πιστοποιούν την ύπαρξη εξωγήινων. Ακόμη ότι υπάρχουν διατηρημένα πτώματά τους, ακόμη και σκάφη τους. Τέλος, υποτίθεται ότι την περιοχή επισκέπτονται συχνά εξωγήινα σκάφη. Μέχρι πρόσφατα η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνούταν την ύπαρξη την εν λόγω βάσης. Ωστόσο, το 2013 αναγνώρισε την ύπαρξή της, γεγονός που ενίσχυσε τη σχετική φημολογία.

Επισήμως, στη βάση αναπτύσσονται διάφορα οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων και κατασκοπευτικών αεροπλάνων. Αυτό θα εξηγούσε και τις αναφορές από τους ντόπιους για συχνά περιστατικά εμφάνισης «ιπτάμενων δίσκων». Ωστόσο, η αυτή η τρέλα και ο εξωγηινο-τουρισμός έχουν ωφελήσει την γύρω περιοχή. Χιλιάδες συρρέουν κάθε χρόνο στηρίζοντας μπαρ, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Όλα τα τελευταία φροντίζουν να συντηρούν την παράκρουση και να έχουν… εξωγήινη αισθητική.

Area 51: «Θα αντιμετωπιστούν με βάση τους κανόνες εμπλοκής»

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ από την πλευρά της ξεκαθάρισε με ανακοίνωση της ότι η Περιοχή 51 είναι στρατιωτική βάση. Αυτό σημαίνει ότι και τα μέτρα ασφαλείας είναι συγκεκριμένα. Επιπλέον τόνισε σε περίπτωση που όντως εμφανιστούν πολίτες που θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν στην περιοχή θα αντιμετωπιστούν με βάση τους κανόνες εμπλοκής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις