Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάιντι Κλουμ γάμος: Η εκθαμβωτική 46χρονη, παντρεύεται ξανά – Στη θαλαμηγό του Ωνάση
LIFESTYLE

Χάιντι Κλουμ γάμος: Η εκθαμβωτική 46χρονη, παντρεύεται ξανά – Στη θαλαμηγό του Ωνάση

Χάιντι Κλουμ γάμος: Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανεβούν για δεύτερη φορά, το διάσημο σούπερ μόντελ και παρουσιάστρια, Χάιντι Κλουμ και ο κιθαρίστας Τομ Κάουλιτζ.

Χάιντι Κλουμ γάμος: Η Χάιντι Κλουμ παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Τομ Κάουλιτζ στο Κάπρι και όπως αναμένεται το σαββατοκύριακο όλα τα φλας θα είναι στραμμένα εκεί. Το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην ιστορική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RTL, Χάιντι Κλουμ και Τομ Κάουλιτζ θα παντρευτούν στο κατάστρωμα του σκάφους, ενώπιον περίπου 120 ατόμων και έχοντας τις οικογένειές τους στο πλευρό τους. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό πάρτι.

Η Χάιντι Κλουμ, δεν φαίνεται αν είναι αγχωμένη με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές της. Σε φωτογραφίες, που πόσταρε στο Instagram, το μοντέλο έκανε τόπλες ηλιοθεραπεία και σε μία από τις λεζάντες έγραψε: «Κάνοντας ηλιοθεραπεία και κρατώντας σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να κάνω για τον γάμο». Το πολυτελές γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», είναι γεμάτο ιστορία. Η θρυλική θαλαμηγός, που την άνοιξη είχε βρεθεί στο Μεσολόγγι, μετά τον θάνατο του Έλληνα κροίσου είχε περάσει στα χέρια της Χριστίνας Ωνάσης, η οποία το παραχώρησε στο ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια, το γιοτ αγοράστηκε από τον Τζον- Πολ Παπανικολάου, ο οποίος προχώρησε στην ανακαίνισή του. Φυσικά, αναλλοίωτη παρέμεινε η ιστορία του, καθώς ακόμη υπάρχουν αντικείμενα του Αριστοτέλη Ωνάση.

https://www.instagram.com/p/Br6nzgGjaPe/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Sonntag Morgen bei den Kaulitz ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Από το 2005, το «Christina O» διατίθεται προς ναύλωση έναντι 800.000 ευρώ την εβδομάδα και πλέον βρίσκεται υπό τη διαχείριση της εταιρείας The Christina Limited Partnership Ο καπετάνιος του «Χριστίνα», Γιώργος Ζαχαριάς, είχε περιγράψει στην Espresso στιγμές του Αριστοτέλη Ωνάση και είχε μιλήσει για όσους πέρασαν από το κατάστρωμα του γιοτ, ανάμεσά τους ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Γκρέτα Γκάρμπο και φυσικά η Τζάκι Κένεντι και η Μαρία Κάλλας. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει την Τζάκι «ψυχρή», ενώ την Κάλλας «σκληρή και ντίβα».

Χάιντι Κλουμ: Μια γυναίκα με τα όλα της

Μοντέλο, fashion blogger, businesswoman, έχει υπάρξει στο παρελθόν ηθοποιός και τραγουδίστρια, ενώ είναι και μητέρα 4 παιδιών, των Παιδιά: Λένι Κλουμ, Λου Σουλόλα Σάμουελ, Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ, Χένρι Γκίντερ Αντεμόλα Σάμουελ. Η Κλουμ, είναι σίγουρα μια γοητευτική γυναίκα που ζει έντονα, με πάθος και έρωτα τη ζωή της.

Η 46χρονη Γερμανίδα σταρ πέρα από τους δυο γάμους της με Ρικ Πιπίνο αρχικά και μετά με τον Σιλ αργότερα, συνεχίζει να αποτελεί ένα πλάσμα που πολλοί άνδρες ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Η ίδια όπως δεν κρύβει άλλωστε ερωτεύεται συχνά πυκνά και μοιράζεται την ευτυχία της μαζί μας.

Όπως τώρα που είναι με το “νέο” της amore, τον μόλις 30 ετών μουσικό, Τομ… Εκείνος ήταν παντρεμένος από το 2015 μέχρι το 2018 με την 37χρονη Ria Sommerfeld.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

https://www.instagram.com/p/BzrMqsCpJWM/

Δείτε πως ήταν 8 χρόνια πριν ο Tom Kaulitz
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις