Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό: Τραγικό βίντεο από δρόμο της Ζακύνθου
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό: Τραγικό βίντεο από δρόμο της Ζακύνθου

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό: Όπως φαίνεται στο βίντεο πιο πίσω βρίσκεται ένα μικρό παιδί το οποίο εάν βρισκόταν στη θέση του ανήλικα θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό: Ένα βίντεο που πραγματικά κόβει την ανάσα, από τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό τουρίστα στη Ζάκυνθο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν φαίνονται καθαρά τουρίστες να περιμένουν στη διάβαση προτού επιχειρήσουν να περάσουν το δρόμο στο χωριό Αγράσι. Ξαφνικά, ενώ ένα αυτοκίνητο σταματά προκειμένου να διασχίσουν το δρόμο, ένα άλλο ΙΧ έρχεται με φόρα και χτυπά τον τουρίστα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr ευτυχώς ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Όπως φαίνεται στο βίντεο πιο πίσω βρίσκεται ένα μικρό παιδί το οποίο εάν βρισκόταν στη θέση του ανήλικα θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, ωστόσο οι οδηγοί συνεχίζουν να μην δίνουν ιδιαίτερη βάση στα λεγόμενά τους. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί.

Σημείο των καιρών η απροσεξία των οδηγών, που μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε κεντρικό δρόμο του Νιούκαστλ, με την αστυνομία να αναζητεί τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που χτύπησε έναν πεζό. Βέβαια η τραγική διαφορά, είναι ότι συνέβη σκόπιμα. Σύμφωνα με το video που έχει κυκλοφορήσει, μία γυναίκα φαίνεται να τσακώνεται με τον οδηγό του οχήματος, χτυπώντας το με τα χέρια. Εκείνος τότε γκαζώνει, όμως ο νεαρή κοπέλα τον αποφεύγει και παραλίγο να πέσει σε έναν πεζό που περνούσε από εκεί.

Αφού γλίτωσε, ο συγκεκριμένος επιτίθεται και εκείνος στο αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός του κάνοντας μπροστά και πίσω, αρχίζει να τον κεντράρει. Παρά την προσπάθειά του να τον αποφύγει, τελικά ο οδηγός τον χτύπησε και τον πέταξε σε μία κολόνα πριν φύγει.

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε πολύ στο διαδίκτυο πέρσι, έχει να κάνει με τον πιο άτυχο άνθρωπο, που ευτυχώς σώθηκε παρά τον πολύ σοβαρό τότε τραυματισμό. Ο άνδρας, που βρέθηκε σε χιονισμένο δρόμο ρυθμίζοντας την κυκλοφορία  ξαφνικά χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Κι ενώ στάθηκε τυχερός και σηκώθηκε, αμέσως μετά τον χτύπησε δεύτερο αμάξι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Τίποτε όμως δεν θυμίζει αυτό που συνέβη την περασμένη χρονιά στην Κίνα…
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις