Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβγάς για μια θέση πάρκινγκ: 90χρονος τσακώθηκε με 65χρονο και τον μαχαίρωσε, στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάς για μια θέση πάρκινγκ: 90χρονος τσακώθηκε με 65χρονο και τον μαχαίρωσε, στην Πάτρα

Καβγάς για μια θέση πάρκινγκ: Δύο άντρες τσακώθηκαν άγρια στην Πάτρα για το... πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο να βγάζει μαχαίρι και να επιτίθεται στον 65χρονο.

Καβγάς για μια θέση πάρκινγκ: Ένα τρομερό περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα στην περιοχή της Αιγείρας στην Πάτρα ανάμεσα σε δύο οδηγούς, όπου ο διαπληκτισμός που είχαν κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή, με τον έναν από τους δύο να βγάζει μαχαίρι. Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένας 90χρονος μετά από καβγά που είχε με έναν άνδρα 65 ετών έβγαλε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε με αφορμή μια θέση πάρκινγκ που διεκδικούσαν και οι δύο οδηγοί.

Στιγμές αργότερα μετά τον τραυματισμό του 65χρονου οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και εν τέλει να συλλάβουν τον 90χρονο άνδρα. Πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα τις Ακράτας, όπου και δίνει περισσότερες πληροφορίες για τι τον έκανε να βγάλει το μαχαίρι και να τραυματίσει τον 65χρονο. Σημειώνεται ότι το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Καβγάς για μια θέση πάρκινγκ: Ο θάνατος 60χρονου τον Μάη

Τον Μάη του 2019, ο 60χρονος Γιώργος Λασιθιωτάκης – ανάπηρος σε ποσοστό 80% λόγω στεφανιαίας νόσου, στον οποίο είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο Ρόδου αναπηρική θέση στάθμευσης στην οδό Κωνσταντίνου Τσαλδάρη -πέθανε μετά από καβγά. Όπως ανέφερε η Δημοκρατική, λίγο μετά τις 20:30 τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, ο 60χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο με την σύζυγό του επιχείρησαν να σταθμεύσουν στη συγκεκριμένη θέση. Το ίδιο φέρεται να επεδίωξε και 49χρονος Αλβανός, παρά τις διαμαρτυρίες του 60χρονου για την ύπαρξη σχετικής σήμανσης που του απαγόρευε την στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καβγάς και ο γιος του 60χρονου άκουσε τις φωνές στο σπίτι και κατέβηκε. Η σύζυγος του 60χρονου κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών με τον αλλοδαπό του έδειχνε συνεχώς το σήμα Α.Μ.Ε.Α και την ταμπέλα αλλά εκείνος, όπως κατατέθηκε, δεν σταματούσε.

Κλήθηκε η αστυνομία και όπως κατέθεσε ο γιος, ο αλλοδαπός την στιγμή εκείνη έφυγε. Καθώς ανέμεναν την αστυνομία ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο δεύτερος γιος του. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα, στη μονάδα αναζωογόνησης, όπου και υπέκυψε. Ο 49χρονος υποστηρίζει ότι δεν επιχείρησε να πλήξει τον 60χρονο αλλά όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του και το παιδί του έκλαιγε από την αναστάτωση που προκλήθηκε από τον καβγά για το πάρκινγκ, κλώτσησε τον κώνο…

Καυγάς και ξύλο μεταξύ γυναίκας και ταξιτζή για μια θέση πάρκινγκ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις