Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιστεία – Κούβαρης: Οργισμένος ο Γιώργος Κούβαρης για το “ΣΔΟΕ στη Βαρυμπόμπη” – “Έρχονται μηνύσεις”
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιστεία – Κούβαρης: Οργισμένος ο Γιώργος Κούβαρης για το “ΣΔΟΕ στη Βαρυμπόμπη” – “Έρχονται μηνύσεις”

Καλλιστεία - Κούβαρης: Μια τελείως διαφορετική εκδοχή για τη φοροδιαφυγή στα καλλιστεία στην Βαρυμπόμπη που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή έδωσε ο διοργανωτής τους, Γιώργος Κούβαρης.

Καλλιστεία – Κούβαρης: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε από χθες το βράδυ η είδηση πως… καλοντυμένοι ελεγκτές του ΣΔΟΕ με παπιγιόν, έκαναν “ντου” σε πριβέ διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε την Παρασκευή στη Βαρυμπόμπη. Ανάμεσα στους θαμώνες που έσπευσαν στο διάσημο κτήμα που διεξήχθησαν τα καλλιστεία, βρέθηκε και κλιμάκιο του Σώματος, το οποίο – όπως αναφέρθηκε – διαπίστωσε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις ούτε για την είσοδο στη δεξίωση ούτε για τα εξαιρετικά ακριβά εδέσματα που σερβίρονταν. Σύμφωνα δε με τον Alpha, το “εισιτήριο” ανέρχονταν στα 500 ευρώ το άτομο! Οι ελεγκτές όταν ξεκίνησαν την δουλειά τους – αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους- βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες, αναφέρει το ρεπορτάζ. Μάλιστα, αποδείξεις δεν κόβονταν ούτε και για το φαγητό που προσφέρονταν στους προσκεκλημένους, αλλά ούτε και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση.

Το Alphafreepress.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του ομίλου “Media”Γιώργο Κούβαρη, ο οποίος και έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή. Ο Γιώργος Κούβαρης, διοργανωτής των καλλιστείων, διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα και δηλώνει εξοργισμένος για όσα κυκλοφόρησαν εις βάρος του. Όπως υποστήριξε, «αποφασίσαμε να μην πάρουμε χρήματα από τους καθήμενους και είχαμε βάλει εισιτήριο 50 ευρώ για τους όρθιους. Κάποια στιγμή πέρασαν τέσσερα-πέντε άτομα και δεν κόπηκε η απόδειξη. Τότε θεώρησε αυθαίρετα ο ελεγκτής να πει ότι πέρασαν 63 άτομα χωρίς απόδειξη και μας έβαλαν πρόστιμο 250 ευρώ στο άτομο».

Καλλιστεία – Κούβαρης: Θα προχωρήσω σε μηνύσεις

Ο Γιώργος Κούβαρης υποστηρίζει, επίσης, ότι οι ελεγκτές δεν ήταν τέσσερις όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ALPHA, αλλά δύο με τους οποίους μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο ίδιος απέδωσε τις πληροφορίες που μιλούσαν για 150 φορολογικές παραβάσεις και μεγάλη ποσότητα χρημάτων που βρέθηκε σε σακούλα «σε κάποιους που δεν άρεσε ότι προωθούμε πολιτισμό με τα καλλιστεία. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει εκτός από την ομορφιά να προωθήσουμε την κουλτούρα». Ο Γιώργος Κούβαρης, είπε στο Alphafreepress.gr πως ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση.

Καλλιστεία – Κούβαρης: Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Κούβαρη, διοργανωτή των καλλιστείων

“ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ GS HELLAS 2019
Σημαίνουν ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Είμαστε ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Από αρχαιοτάτων χρόνων βάλλεται ο πολιτισμός μας. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, δεν κάνουν λάθη μόνο οι νεκροί και οι άπραγοι. Εμείς πράττουμε και θέλουμε την Ελλάδα ψηλά – Έχουμε Όραμα και 9 χρόνια προάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιάς μέσω των φιναλίστ μας που εκπροσωπούν την Χώρας μας σε διεθνείς διαγωνισμούς Ομορφιάς με πολλές διεθνείς διακρίσεις.Από φέτος έχουμε στην κατοχή μας 4 κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς: MISS EARTH, MISS CONTINTENTS , MISS GLOBE KAI MR UNIVERSAL AMBASSADOR. Όσα ειπώθηκαν στο πρώτο δημοσίευμα του ALPHA είναι εντελώς ανυπόστατα και κινούμαστε ήδη με όσα ένδικα μέσα χρειαστεί για να μπουν τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και όχι στην σφαίρα της φαντασίας.

ΥΓ: Αν κατέσχεσαν 250.000 ευρώ, να μας δείξουν πού κατατέθηκαν τα κατασχεμένα. Είναι πράγματι τραγικό να βγαίνουν τέτοιες αναλήθειες, σε μια Ελλάδα που ξεκινά να ορθώνει ανάστημα σε οικονομικό επίπεδο”.

Δείτε ακόμη:

Εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2019: Ομορφιά και λάμψη, σε μια φαντασμαγορική βραδιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις