Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Nammos Ρέμος 2019: Αποθέωση, βεγγαλικά και “Σβετλάνες” – Το “χρυσό” γεγονός του καλοκαιριού (vids)
LIFESTYLE

Nammos Ρέμος 2019: Αποθέωση, βεγγαλικά και “Σβετλάνες” – Το “χρυσό” γεγονός του καλοκαιριού (vids)

Nammos Ρέμος 2019: Έλληνες και Άραβες γέμισαν το Nammos στη Μύκονο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab.

Nammos Ρέμος 2019: Για ακόμα μία χρονιά η Ψαρού γέμισε με όλη την αφρόκρεμα, δημιουργώντας ένα σκηνικό που οι “κοινοί θνητοί” δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε. Η Ψαρού στη Μύκονο πήρε φωτιά, όταν εμφανίστηκε στην σκηνή της συναυλίας στο Nammos ο Αντώνης Ρέμος, για το «γεγονός του καλοκαιριού» στο νησί των Ανέμων. Μαζί του, ο «Ρέμος της Αιγύπτου» Αμρ Ντιάμπ ο οποίος εμφανίστηκε πρώτος στην σκηνή γύρω στη 01.20 τα ξημερώματα τραγουδώντας μερικές από τις πιο γνωστές του επιτυχίες, ανεβάζοντας με το «καλησπέρα» τον κόσμο πάνω στα τραπέζια.

Για να χρησιμοποιήσει μάλιστα κάποιος την… καρέκλα (και να ανέβει στο τραπέζι), έπρεπε να πληρώσει το εισιτήριο των 1.500 ή 1.000 ευρώ. Οι καλλονές του έδωσαν και κατάλαβε στον χορό, ανάμεσα σε κρυστάλλινα ποτήρια και μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας, ενθουσιάζοντας τον καλλιτέχνη. Περίπου στις 3.00, ο Αιγύπτιος συνιδιοκτήτης του Nammos, Σάμι Ιμπραήμ, δέχεται τα “ευχαριστήρια” του καλλιτέχνη για την πρόσκληση να τραγουδήσει για ακόμα μια φορά μπροστά στους πελάτες του διάσημου Nammos.

Nammos Ρέμος 2019: Και η νύχτα γίνεται μέρα

Ένα τέταρτο αργότερα, τα βεγγαλικά δίνουν και παίρνουν, καθώς εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος που καλεί τους Έλληνες να σηκώσουν τα χέρια.  Δυναμικό παρών πάντως έδωσαν και τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, περίπου δέκα στον αριθμό, που έκαναν κατάληψη στις πάνω από δέκα ταμειακές μηχανές του μαγαζιού, ελέγχοντας και το τελευταίο ευρώ. Υο κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού για την συναυλία είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρώ και στα τραπέζια του ποτού, η τιμή της απλής φιάλης ξεκινούσε από 500 ευρώ. Τσουχτερή η τιμή και στο πάρκινγκ με τους πελάτες να πληρώνουν 50 ευρώ για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους!

Στις 06:20 το πρωί ο Αντώνης Ρέμος επιχείρησε να χαιρετήσει το κοινό του, αλλά χωρίς… επιτυχία. Στα τραπέζια οι σερβιτόροι μοίραζαν τσιζμπέργκερ στα κάρβουνα, του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ. Τελικά λίγο μετά τις 06:30 η συναυλία του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε οριστικά.

Οι Σβετλάνες που ψάχνουν… χρυσά ποτήρια

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο, ότι το διήμερο 24-25 Ιουλίου, τα μεσιτικά και ταξιδιωτικά γραφεία κατακλύζονταν από αιτήματα για διαμονή μιας ή δυο νυχτών, τα οποία συνήθως στέλνονται από εντυπωσιακές υπάρξεις που επιθυμούν διακαώς να παραβρεθούν στη συναυλία και να φύγουν την επόμενη μέρα. Η αναλογία γυναικών- ανδρών το βράδυ της συναυλίας ήταν 70/30.

Το νέο σλόγκαν που ψιθυρίζεται στα σοκάκια της Μυκόνου είναι ότι «καμία ροζ επιθυμία κροίσου δεν μένει ανικανοποίητη». Το νησί φαίνεται να έχει μετατραπεί σε ένα χώρο εκπλήρωσης κάθε είδους φαντασιώσεων, αρκεί κανείς να διαθέτει το ανάλογο «πορτοφόλι». Αυτή την περίοδο, αιθέριες υπάρξεις έχουν κατακλύσει το νησί, περιτριγυρίζοντας τους ευκατάστατους κυρίους, με στόχο να τους συντροφεύουν κατά τις χαλαρές στιγμές τους στις ξαπλώστρες του Nammos. To «αλισβερίσι» γίνεται κυρίως μέσω των social media, όπου οι διαθέσιμες κοπέλες μπορούν να «πουλήσουν» τα προσόντα τους, κερδίζοντας τον ενδιαφερόμενο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κοπέλες, που στο νησί είναι γνωστές ως «Σβετλάνες» δεν περιμένουν να τις αναζητήσουν, αλλά κάνουν οι ίδιες την προσωπική τους έρευνα, κοιτούν τις φωτογραφίες των χρηστών και «ψαρεύουν» εκείνους που τις ικανοποιούν. Στέλνουν, μάλιστα, πρώτες αίτημα  για να «ακολουθήσουν» κάποιον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν κάποιος κάνει δεκτό το αίτημά τους, τότε περιμένουν την κίνησή του για να ανταποκριθούν. Είναι ευγενικές και δεν το παίζουν δύσκολες, αρκεί κανείς να τους πει ακριβώς εκείνο που αναζητά, ώστε να ξέρουν ότι δεν χάνουν άδικα το χρόνο τους.

Συχνά, μάλιστα, στο προφίλ των κοριτσιών αυτών είναι δημοσιευμένος αναλυτικά ο τιμοκατάλογος για όλες τις «υπηρεσίες» που προσφέρουν, ακόμη και τις πιο πικάντικες.

Αιθέριες υπάρξεις λικνίζονται υπό τους ρυθμούς της μουσικής του Αντώνη Ρέμου

https://www.instagram.com/p/B0XWqJhBZdZ/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις