Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: «Κόλλησε» στο 0-0 με την ΑΕ Λεμεσού (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: «Κόλλησε» στο 0-0 με την ΑΕ Λεμεσού (vid)

Άρης: Είχε δύο δοκάρια και αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση ο Άρης πριν από τη ρεβάνς στην Κύπρο

Αρης: Η καλή απόδοση του Αρη δεν ήταν αρκετή για να καταφέρει να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, έμεινε στο 0-0 με την κυπριακή ομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την προσεχή Πέμπτη (01/08) θα παίξει στην έδρα της το δεύτερο 90λεπτο που θα κρίνει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αρης έβαλε δύσκολα στον εαυτό του γιατί δεν μπόρεσε να σκοράρει παρόλο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν άτυχος και άστοχος σε καθοριστικά σημεία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Σε ισοπαλία με γκολ στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα πάρει την πρόκριση. Με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης έδειξε ικανός να κάνει ακόμη και το «διπλό» στην Κύπρο. Από τις 14 τελικές που είχαν οι γηπεδούχοι, δύο κατέληξαν στο δοκάρι. Η πρώτη στο 41′ με τον Φετφατζίδη και η δεύτερη με τον Ματίγια στο 87′. Από εκεί και πέρα υπήρχαν κι άλλες φάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Όπως η πρώτη ευκαιρία στο 5′ με τον Ιντέγε.

Δοκάρι και ο Γκαζαριάν

Η ΑΕ Λεμεσού βρήκε τα πατήματά της κυρίως στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν ένα διάστημα που κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και να απειλήσει κι εκείνη την αντίπαλη άμυνα. Στο 70′ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία όταν η προσπάθεια του Γκαζαριάν κατέληξε στο δοκάρι. Θα ήταν κρίμα βέβαια να προηγηθεί η κυπριακή ομάδα μπροστά σε 25.000 κόσμο, που δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα για τους γηπεδούχους. Με την ίδια αγωνιστική παρουσία πάντως ο Αρης δεν έχει τίποτα να χάσει στη ρεβάνς. Είναι καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξει εντός γηπέδου. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του για να βελτιωθεί και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΡΗΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74′ Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65′ Λάρσον), Τόνσο (85′ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ): Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ, Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (88′ Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63′ Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγκάνοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις