Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ριάνα – κλώνος: Απίστευτη ομοιότητα
LIFESTYLE

Ριάνα – κλώνος: Απίστευτη ομοιότητα

Ριάνα – κλώνος: Ακόμα και η Ριάνα έπαθε σοκ με το κορίτσι κλώνο της.

Ριάνα – κλώνος: Μοιάζει εκπληκτικά με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Ριάνα. Η ομοιότητα είναι τέτοια, που έκανε μέχρι και την τραγουδίστρια να το σχολιάσει δημοσίως. Αναμενόμενο ήταν, λοιπόν, να γίνει ο κακός χαμός στα social media με την εικόνα του κοριτσιού. Την φωτογραφία είχε δημοσιεύσει αρχικά η μητέρα του κοριτσιού και  δεκάδες θαυμαστές της Rihanna άρχισαν να την κάνουν tag. Μετά από αυτό η 31χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κοινοποιήσει στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής.

Η φωτογραφία δείχνει ένα μικρό κορίτσι, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, να κοιτάζει σοβαρή προς την κάμερα. Φορά ένα λευκό κοντό μπλουζάκι με λουλούδια και έχει τα μαλλιά της ίσια και χωρισμένα στη μέση. Η ομοιότητα με την Ριάνα είναι όχι μόνο εμφανής αλλά σχεδόν συγκλονιστική. Η ίδια η τραγουδίστρια δήλωσε συγκλονισμένη.

Ριάνα – κλώνος: Η αντίδραση

«Σχεδόν μου έπεσε το τηλέφωνο. Πώς;», σχολίασε η Rihanna στην λεζάντα της φωτογραφία. Την ομοιότητα σχολίασε όμως και η Τάιρα Μπανκς, που επίσης αναδημοσίευσε την φωτογραφία, γράφοντας: «SOS, κάποιος να με βοηθήσει να εντοπίσω τον μίνι κλώνο της Ριάνα». Εντυπωσιασμένες δήλωσαν και οι Πριγιάνκα Τσόπρα με την Μιράντα Κερ, που σχολίασαν με έκπληξη την φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι διάσημοι αποφάσισαν να κάνουν λίγο πλάκα στην τραγουδίστρια, όπως για παράδειγμα ο Snoop Dogg που την ρώτησε: «Πότε έκανες μωρό;». «Τουλάχιστον ξέρεις πώς θα μοιάζει η κόρη σου», ήταν το σχόλιο της Khadijah Haqq, κολλητής φίλης της Κλόε Καρντάσιαν. Την ανάρτηση της Rihanna σχολίασε όμως και η μητέρα του κοριτσιού, που έχει ήδη δει τον λογαριασμό της να κατακλύζεται από καινούργιους followers. «Αχ, αυτό είναι το μωρό μου», έγραψε στην φωτογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις