Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνος Παπαγιάννης: Μαφιόζικη δολοφονία στο μαγαζί του στο Περιστέρι (pics – vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Παπαγιάννης: Μαφιόζικη δολοφονία στο μαγαζί του στο Περιστέρι (pics – vids)

Μάνος Παπαγιάννης: Ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Μάνος Παπαγιάννης: Σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δράστης κατά πληροφορίες μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδρασε κυνικά και ψύχραιμα. Πυροβόλησε τρεις φορές – δύο στο κεφάλι και μια στην πλάτη – το θύμα του. Η δολοφονία, μάλιστα, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.  Το θύμα μεταφέρθηκε με σφυγμό στο Αττικό νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω».

Τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια. Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτωνιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μάνος Παπαγιάννης: Τι λέει η δικηγόρος του

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της, Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, είναι συγκλονισμένοι. «Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας”.

Μάνος Παπαγιάννης: Μαφιόζικη εκτέλεση στο καφέ του – Δείτε φωτογραφίες από το protothema και dytikesmaties
Δείτε ακόμη: 

Έγκλημα – Περιστέρι: 37χρονος έπνιξε τον φίλο του με σακούλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις