Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Instagram – διάσημοι: Τα αστρονομικά ποσά που βγάζουν για κάθε νέα ανάρτηση
LIFESTYLE

Instagram – διάσημοι: Τα αστρονομικά ποσά που βγάζουν για κάθε νέα ανάρτηση

Instagram - διάσημοι: Τα παραδοσιακά μέσα φαίνεται να χάνουν συνεχώς έδαφος και νέα αναδεικνύονται για την προώθηση προϊόντων, αλλά και celebrities.

Instagram – διάσημοι: Το instagram έχει ξεκάθαρα την πρωτοκαθεδρία και λόγω των εκατομμυρίων followers που έχουν οι celebrities, οι εταιρίες τους πληρώνουν αδρά για να προωθούν τα προϊόντα τους. Το Hopper HQ μοιράστηκε μια λίστα με τους πλουσιότερους instagram celebrities και τα λεφτά που παίρνει καθένας από αυτούς για ένα post, είναι εξωφρενικά.

Σύμφωνα με μια διαδικτυακή έρευνα της ιστοσελίδας Hopper, ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι στη λίστα με τα 10 άτομα που έχουν το μεγαλύτερο εισόδημα μέσω των social media. Τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν η Κάιλι Τζένερ και η Αριάνα Γκράντε.

Πόσα παίρνουν οι διάσημοι

Κάιλι Τζένερ

Η “βενιαμίν” της οικογένειας Καρντάσιαν, μπήκε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους και το instagram τη βοήθησε πολύ. Η 21χρονη Κάιλι, για κάθε ανάρτηση της βγάζει περίπου 1.266.000.

View this post on Instagram

freaky friday

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Αριάνα Γκράντε

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, αποκομίζει για κάθε ανάρτηση της 966.000 δολάρια. Αρκετά από τα post είναι χορηγούμενα, όπως άλλωστε συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, κάτι που εκτοξεύει πιο εύκολα το κασέ της στα ύψη.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει τους περισσότερους followers παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, έρχεται στην τρίτη θέση, με το ποσό να αγγίζει τα 975.000 δολάρια ανά post.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ έχει χτίσει μεγάλο μέρος της καριέρας της λόγω των social media. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram, καθώς συχνά αναρτά φωτογραφίες και από την προσωπική της ζωή. Η κάθε χορηγούμενη ανάρτηση, όμως, φτάνει τα 910.000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/BzqrqRmgVG9/

Σελένα Γκόμεζ

Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να είναι τόσο ενεργή στα social media, μιλώντας συνεχώς για τις αρνητικές πτυχές, κυρίως, του instagram. Παρόλα αυτά, για κάθε χορηγούμενη ανάρτησή της, λαμβάνει το ποσό των 886.000 δολαρίων.

View this post on Instagram

New season. New Parker. Same @Coach Fam. #CoachNY

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις