Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζαχαριάς: Δραματική μαρτυρία – «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»
ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχαριάς: Δραματική μαρτυρία – «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»

Ζαχαριάς: Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα το γιο του Ζαχαριά, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ζαχαριάς: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε ένα φρικτό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, άφησε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο μόλις 23 ετών γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς επί της λεωφόρου Τραπεζούντος, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα χθες, βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει τραγικό και ακαριαίο θάνατο.

Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες, στον Άγιο Στέφανο. Το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό. Αποτέλεσμα, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

Ζαχαριάς: Δρόμος ‘καρμανιόλα’

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής για το δυστύχημα συγκλονίζουν. «Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή. Η κ. Κυριακή μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, προσθέτοντας πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν.

Όπως είπε, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά αλλά κατάφεραν να την σβήσουν. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έβγαλαν τον νεαρό από το αυτοκίνητο, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Ο άτυχος Ζαχαριάς Αλέξανδρος
Ζαχαριάς: Η μαρτυρία της γειτόνισσας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις