Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλευτής Βελόπουλου: Το σκούντημα που γίνεται viral – “Κοιμόταν”, όταν όλοι χειροκροτούσαν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Βελόπουλου: Το σκούντημα που γίνεται viral – “Κοιμόταν”, όταν όλοι χειροκροτούσαν

Βουλευτής Βελόπουλου: Σκηνές απείρου κάλλους και γραφικότητας στη Βουλή, με έναν βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου να "πιάνεται"... κοιμισμένος.

Βουλευτής Βελόπουλου: Ένα ευτράπελο που σίγουρα θα γίνει viral κατέγραψε στα έδρανα των βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» η κάμερα στη Βουλή, αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του αρχηγού του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου. Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ. Βελόπουλος, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε τον αρχηγό της. Ωστόσο ένας βουλευτής μάλλον ξεχάστηκε και έκανε το ατόπημα να παραμείνει καθιστός ενώ χειροκροτούσε. Μάταια, ο διπλανός του κοίταξε προς το μέρος του δύο φορές, καθώς ο βουλευτής συνέχιζε μηχανικά τα χειροκροτήματα έχοντας το βλέμμα στραμμένο μπροστά. Τελικά, χρειάστηκε το… αποφασιστικό σκούντημα μιας συναδέλφου του από πίσω, για να αντιληφθεί ο εν λόγω βουλευτής ότι πρέπει να επευφημήσει όρθιος τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Αυτή δεν είναι η μοναδική στιγμή που ο Κυριάκος Βελόπουλος γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Οι φακοί των φωτορεπόρτερ δεν προλαβαίνουν να απαθανατίζουν περίεργα και ευτράπελα που παρατηρούν στα έδρανα και τους διαδρόμους του κτιρίου της εθνικής μας αντιπροσωπείας. Την ώρα που τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός έκανε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, ένας φωτορεπόρτερ πρόσεξε κάτι που του τράβηξε την προσοχή. Πρόκειται για τη θήκη κινητού, πραγματική υπερπαραγωγή που έχει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο όμως. Στο πίσω μέρος της φέρει ανάγλυφο τον θυρεό της Ρωσίας και στο κέντρο του υπάρχει μία μικρή εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Βουλευτής Βελόπουλου: Το “σήκω πάνω”
Η θήκη του κινητού του Βελόπουλου
Δείτε ακόμη:

Βελόπουλος: Η αλήθεια στη θήκη και το έντονο φλερτ με τη Ρωσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις