Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – ΑΜΕΑ: Το ιδιαίτερο “ευχαριστώ” του πρωθυπουργού στον μικρό Μιχάλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – ΑΜΕΑ: Το ιδιαίτερο “ευχαριστώ” του πρωθυπουργού στον μικρό Μιχάλη

Μητσοτάκης - ΑΜΕΑ: Ένα πολύ ιδιαίτερο «ευχαριστώ» είχε να πει μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης – ΑΜΕΑ: Μια ιδιαίτερη αφιέρωση σε έναν μικρό του φίλο από την Ρόδο έκανε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση στη Βουλή. Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον μικρό Μιχάλη από την Ρόδο, που είναι ΑΜΕΑ και που ταξίδεψε από το νησί των Δωδεκανήσων για να παρακολουθήσει από τα θεωρεία της Βουλής την ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση. «Περισσότερο από όλους σήμερα στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ» έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναρτώντας και τη φωτογραφία από τα θεωρεία της Βουλής του μικρού Μιχάλη μαζί με την οικογένειά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο μικρός Μιχάλης είχαν γνωριστεί στην Ρόδο τον Μάρτιο του 2018 όταν ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το νησί ως πρόεδρος της ΝΔ. Τότε, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο πατέρας του Μιχάλης είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ο γιος του τον παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση. Μάλιστα, κατά την συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε υποσχεθεί στον Μιχάλη πως θα τα ξαναπούν. Τον Ιούλιο του 2018, όταν ο μικρός βρέθηκε στην Αθήνα με την οικογένειά του, στο πλαίσιο των θεραπειών που υποβάλλεται ακολούθησε η δεύτερη συνάντηση στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις