Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας κόρη – Αγρίνιο: Την εξέδιδε σε μπαρ έναντι χρηματικής αμοιβής
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας κόρη – Αγρίνιο: Την εξέδιδε σε μπαρ έναντι χρηματικής αμοιβής

Πατέρας κόρη - Αγρίνιο: Μια φρικτή υπόθεση μια πρωταγωνιστή έναν 57χρονο, ο οποίος εξέδιδε την κόρη του στα μπαρ του Αγρινίου, με σκοπό τα χρήματα, ανακάλυψε η αστυνομία.

Πατέρας κόρη – Αγρίνιο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά την αποκάλυψη μιας ανατριχιαστικής υπόθεσης, με “πρωταγωνιστή” έναν αδίστακτο πατέρα που εξωθούσε την ανήλικη κόρη του στην πορνεία. Σύμφωνα με το agrinionews, οι αστυνομικοί του Αγρινίου πέρασαν χειροπέδες σε δυο άνδρες, 57 και 53 ετών. Κατά του 57χρονου -που είναι ο πατέρας της 15χρονης- σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, καθώς αποδείχθηκε ότι εξέδιδε την κόρη του σε τρίτους, έναντι αμοιβής.

Ο 53χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αγρινίου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, έναντι αμοιβής. Όπως προέκυψε ήταν ο άνθρωπος που έδωσε χρήματα στον πατέρα για να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 15χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η χρηματική συναλλαγή όσο και η συνεύρεση γινόταν σε καφέ – μπαρ του Αγρινίου. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το traficking στην Ελλάδα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε τέτοιου είδους περιστατικά. Και στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, η “μόδα” του traficking ολοένα και αυξάνεται. Ανάμεσα στα ανήλικα που εκδίδονται, είναι και αγόρια, τα οποία αναγκάζονται προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην είτε επειδή έπεσαν θύματα αδίστακτων ανθρώπων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η υπόθεση ενός 17χρονου Αφγανού, την περίοδο της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα, όπου εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας για να μπορέσει να ζήσει. Όπως είχε δηλώσει στο CNN, “Δεν το κάνω επειδή μου αρέσει. Δεν έχω χρήματα, δεν έχω άλλη επιλογή”. Στην εξομολόγησή του, ανέφερε ότι κάποιοι του συμπεριφέρονται πολύ τρυφερά, τον αντιμετωπίζουν σαν σύζυγο, τον πηγαίνουν σπίτι τους και η αμοιβή του είναι από 200 έως 400 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις