Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Παππάς: Παρέα για μεζέδες, μιας κι έχουν… ελεύθερο πλέον χρόνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Παππάς: Παρέα για μεζέδες, μιας κι έχουν… ελεύθερο πλέον χρόνο

Πολάκης - Παππάς: Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς βρέθηκαν την Κυριακή στους «Ψαρομεζέδες», μια γνωστή ταβέρνα στο Μοσχάτο.

Πολάκης – Παππάς: Πρόκειται για δύο από τα όχι και τόσο αγαπημένα πρόσωπα της πρώην κυβέρνησης Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς, επέδειξαν αρκετές φορές προκλητική συμπεριφορά, με τους Έλληνες ψηφοφόρους να τους παρέχουν… πολύ ελεύθερο χρόνο μιας και έβγαλε από το κυβερνητικό στερέωμα, τόσο αυτούς, όσο και ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ! Αφού δεν είναι πια υπουργοί και τα καθήκοντά τους είναι σαφώς πολύ λιγότερα, Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω, την ώρα που στη Βουλή συνεχιζόταν η συνεδρίαση με τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι δύο πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχουν ούτε στο κομματικό οργανόγραμμα ώστε να έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, έφαγαν παρεούλα την Κυριακή σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, όπως γνωστοποίησε ο Παύλος Πολάκης στο λογαριασμό του στο Facebook.

Οι δύο πρώην υπουργοί έχουν εκλεγεί βουλευτές και έδωσαν το παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Ας σημειωθεί ότι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ούτε μία φορτισμένη και άξια προβολής αντιπαράθεση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λόγος της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών ήταν ευπρεπής χωρίς τις ακρότητες και τις κορώνες που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα. Πράγματι, τις τελευταίες ημέρες το Ελληνικό Κοινοβούλιο, μοιάζει να γεννιέται από τις “στάχτες” του, με τη νέα κυβέρνηση να αντιλαμβάνεται πως ο ναός της Δημοκρατίας, χρήζει απόλυτου σεβασμού.

Πολάκης – Παππάς: Η φωτο που πόσταρε ο “Σφακιανός”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις