Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Γυναίκες και σεξ: Πόσες φορές σκέφτονται το κρεβάτι
PLUS

Γυναίκες και σεξ: Πόσες φορές σκέφτονται το κρεβάτι

Γυναίκες και σεξ: Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι γυναίκες σκέφτονται εξίσου το σεξ είτε είναι παντρεμένες, είτε ανύπαντρες.

Γυναίκες και σεξ: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα φορές την ημέρα σκέφτονται κατά μέσο όρο οι γυναίκες το σεξ– είτε είναι παντρεμένες είτε είναι ανύπαντρες. Εξάλλου, ποιος είπε ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι καθαρά ανδρική υπόθεση; Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ό,τι θέλει: είτε είναι επιτρεπτό είτε ανεπίτρεπτο. Εξάλλου, στον έρωτα όλα επιτρέπονται… Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναικείες φαντασιώσεις.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους-τους άντρες- και οι γυναίκες έχουν αρκετά συχνά στο μυαλό τους πικάντικα ερωτικά παιχνίδια. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Αμερικανοί ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο που πραγματοποίησαν έρευνα σε δείγμα 165 γυναικών και 120 αντρών,ηλικίας 18 έως 25 ετών. Κι όμως! Οι γυναίκες σκέφτονται κατά μέσο όρο καθημερινά δέκα φορές το σεξ. Στο συμπέρασμά τους οι Αμερικανοί επιστήμονες συμπεριέλαβαν ερωτικές εικόνες, καθώς και αναμνήσεις αλλά και άλλα ερεθίσματα.

Γυναίκες και σεξ: Οι αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών

Το ωραίο φύλο έχει μάλιστα και προτιμήσεις. Φαντασιώνεται κυρίως δύο πράγματα: το στοματικό σεξ και το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη. Σύμφωνα με μία άλλη μελέτη από το καναδικό Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών περιλαμβάνουν και τον αυνανισμό, ένα θέμα για το οποίο επιμελώς αποφεύγουν να θίγουν δημοσίως.

Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ οι άντρες

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο του Οχάιο οι άντρες φίλοι μας πλάθουν σεξουαλικά σενάρια τουλάχιστον 34 φορές την ημέρα. Ναι ναι, σωστά διαβάζετε. Δεν είναι ότι δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι. Απλά το μυαλό τους δεν τους αφήνει σε ησυχία. Μπορεί να είναι προσηλωμένοι σε μια συγκεκριμένη εργασία και ξαφνικά να εμφανιστεί ένα συννεφάκι με εικόνες έντονου σεξ. Δεν χρειάζεται να είναι ερωτευμένοι. Ένα ερέθισμα αρκεί για να ενεργοποιήσει την βρώμικη σκέψη.

9 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο σεξ και μάλλον δε θα σου ζητήσουν

Οι γυναίκες η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργα πλάσματα. Η επικοινωνία, γενικά και στο σεξ ειδικά, είναι το Α και το Ω για να «δέσει το γλυκό», αλλά λόγω φυσικής συστολής κάποιες φορές ίσως να κολλάνε να ζητήσουν κάποια πράγματα, τα οποία κατά βάθος θέλουν.

Το μεγαλύτερο ίσως γυναικείο παράπονο, είναι ότι δε δίνεις καμία σημασία στα εσώρουχα. Επίσης, μπορεί να θεωρείς ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι παρακινδυνευμένο και πολύ τολμηρό-είναι βασικά-αλλά αρέσει σχεδόν στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών οπότε δεν είναι κακό να το επιχειρήσεις. Δυστυχώς λίγες θα στο ζητήσουν, ακόμα λιγότερες θα το προκαλέσουν, αλλά ελάχιστες θα το αρνηθούν.

Όσον αφορά στο στοματικό, αν έχεις ταλέντο κάνε το όσο περισσότερο μπορείς.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές που θέλουν το γλυκό σεξ. Υπάρχουν όμως περισσότερες που πλήττουν μέχρι θανάτου με το συγκεκριμένο και θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Οπότε, μη φοβάσαι να γίνεις πιο hard.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις