Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τίφανι Τραμπ – Μύκονος: Στην Ελλάδα με δεκάδες πράκτορες πίσω της, η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ
LIFESTYLE

Τίφανι Τραμπ – Μύκονος: Στην Ελλάδα με δεκάδες πράκτορες πίσω της, η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

Τίφανι Τραμπ - Μύκονος: Στη Μύκονο είναι από χθες η 25χρονη Τίφανι Τραμπ, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τίφανι Τραμπ – Μύκονος: Κατά την διάρκεια των περσινών της διακοπών, είχε γνωρίσει και τον τωρινό της σύντροφο, Μάικλ Μπούλος, γιο ενός δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία, με τον οποίο φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, καθώς τον έχει γνωρίσει και στον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. Η Τίφανι Τραμπ, λοιπόν, επέστρεψε στην Μύκονο, με το Mykonos Live TV να καταγράφει την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενη από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες και κομάντο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τίφανι Τραμπ κατευθύνθηκε, στην συνέχεια, στον Πλατύ Γυαλό, όπου μαζί με τους φίλους της επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, με άγνωστο προορισμό.

Σκοπός της επίσκεψής της είναι οι ολιγοήμερες διακοπές μαζί με φίλους της προκειμένου να παραβρεθεί και στο καθιερωμένο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ την Πέμπτη 25 Ιουλίου, όπως είχε κάνει και πέρυσι στο αντίστοιχο event. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η Τίφανι Τραμπ έφτασε στη Μύκονο στις 18.40 με πτήση της British Airways. Η 25χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, σύστησε πρόσφατα στους ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram τον νέο της σύντροφο, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Τίφανι Τραμπ: Ποιος είναι ο Μάικλ Μπούλος

O Μάικλ Μπούλος είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νιγηρία. Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και κατέχει τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο. Η Τίφανι Αριάνα Τραμπ (Tiffany Ariana Trump, Νέα Υόρκη, 13 Οκτωβρίου 1993) είναι η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και της δεύτερης γυναίκας του, Μάρλα Μέιπλς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις