Σεισμός Αθήνα: Η viral κατσαρόλα, η… καλή νυχτικιά και ο Μπούκουρας

ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Αθήνα: Η viral κατσαρόλα, η… καλή νυχτικιά και ο Μπούκουρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σεισμός Αθήνα: Μπορεί οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter να έδειχναν τρόμο ωστόσο στη συνέχεια πολλοί χρήστες επιστράτευσαν το χιούμορ, για να ξεπεράσουν το σοκ.

20.07.2019 | 10:19

Σεισμός Αθήνα: Ο σεισμός της Αθήνας των 5,1 Ρίχτερ προκάλεσε και σεισμό στο twitter. Το χιούμορ δεν χάθηκε παρά τον σεισμό που έβγαλε στον δρόμο άρον άρον όλους τους κατοίκους. Κόντρες ανάμεσα σε βόρειους και νότιους για το ποιος είναι πιο ψύχραιμος, η κυρία με την κατσαρόλα στο κεφάλι σε δρόμο του Κολωνακίου, το αρχικό μέγεθος 5,3 που σε κάποιους θύμισε το ποσοστό του ΚΚΕ στις εκλογές και χίλια άλλα σχολιάστηκαν στο twitter με αστείρευτο χιούμορ και διάθεση για πείραγμα.  Μετά την πρώτη αναστάτωση, οι χρήστες στο twitter έδωσαν ρέστα με το χιουμοριστικά σχόλιά τους. Πρώτο θέμα στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα μας ο σεισμός που χτύπησε την Αττική, το μεσημέρι της Παρασκευής και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλοί κάτοικοι άφησαν τη δική τους μαρτυρία σχετικά με το πώς έζησαν τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν στα social media πως είναι ασφαλείς μετά τον ισχυρό σεισμό στην Αθήνα, με πολλούς κατοίκους να αφήνουν την μαρτυρία τους για το πώς βίωσαν οι ίδιοι το φυσικό φαινόμενο. Τα ελληνικά social media «κουνήθηκαν» για τα καλά και τουλάχιστον γελάσαμε… H viral φωτογραφία που έκανε το γύρο του facebook προέρχεται από το… Κολωνάκι.

Μια κυρία στο… Κολωνάκι

Πάντως, την πρωτοτυπία της εν λόγω προφύλαξης απαθανάτισε ένας χρήστης του Facebook, που δημοσίευσε τη φωτογραφία στην πλατφόρμα.

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1152194199724445696?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1152194199724445696&ref_url=https%3A%2F%2Fthecaller.gr%2Fcallers-choice%2Feiche-proeidopoiisei-i-asi-mpilioy-chamos-sto-twitter-me-ton-seismo-stin-athina%2F

Exit mobile version