Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαϊκάλης – χωρισμός: Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού για το διαζύγιο και τη Μαρία Λύκου (vid)
LIFESTYLE

Χαϊκάλης – χωρισμός: Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού για το διαζύγιο και τη Μαρία Λύκου (vid)

Χαϊκάλης - χωρισμός: Ο ηθοποιός και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα χρόνια γάμου ενώ την "ευθύνη" για τη διάλυση του γάμου ανέλαβε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Χαϊκάλης – χωρισμός: Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, ο Παύλος Χαϊκάλης, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, αλλά και για τα συναισθήματα του μετά τον χωρισμό του. «Στα 14 έλεγα ότι ήταν καλό που πέθανε ο πατέρας μου, γιατί αν δεν είχε πεθάνει θα είχα άλλη ζωή! Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ! Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα εκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι.  Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά των ηθοποιών πρέπει να βγαίνουν σαν ουρίτσα των γονιών τους και να λένε πράγματα. Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η είδηση για τον χωρισμό έγινε γνωστή τον Μάη. Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα χρόνια γάμου. Θυμίζουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στο Δημαρχείο της Ραφήνας. Κουμπάρα τους ήταν η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη. Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον Παύλο Χαϊκάλη, ενώ έχει αποκτήσει έναν γιο, 25 ετών σήμερα, ο οποίος ήταν και εκείνος παρών στον τρίτο γάμο του πατέρα του.

«Παίρνω καθημερινά μαθήματα. Πάντοτε ό,τι γίνεται στη ζωή μου γίνεται για κάποιο λόγο. Είτε μία δουλειά στο θέατρο, είτε κάτι προσωπικό, όπως τώρα που χώρισα, είτε φιλικό είτε οτιδήποτε. Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου και φεύγουν γιατί πρέπει να σου δείξουν κάτι. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να μετουσιώσουμε τον πόνο σε λύτρωση και μάθημα για το πώς θα κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Και αυτή και την επόμενη», τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις