Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ορκωμοσία Βουλή 2019 – Βαρουφάκης: Μπροστά με τη Δανάη, πίσω οι υπόλοιποι σαν “στρατός”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία Βουλή 2019 – Βαρουφάκης: Μπροστά με τη Δανάη, πίσω οι υπόλοιποι σαν “στρατός”

Ορκωμοσία Βουλή 2019 - Βαρουφάκης: Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης προκειμένου να πάει στη Βουλή για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

Ορκωμοσία Βουλή 2019 – Βαρουφάκης: Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν σίγουρα από τα πρόσωπα που τράβηξαν τα περισσότερα κλικ στην ορκωμοσία της Βουλής – κάτι που άλλωστε επιθυμεί διακαώς. Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε, το περασμένο Σάββατο, στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ στη Γαλλία, οι περισσότεροι περίμεναν να τον δουν. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ κρατώντας από το χέρι του τη σύζυγό του Δανάη Στράτου έφτασε στη Βουλή και από πίσω τους ακολουθούσαν όχι μόνο οι 8 βουλευτές του ΜέΡΑ25, αλλά συγγενείς, φίλων και συνεργάτες σε μία προσπάθεια να κλέψουν περισσότερα φωτογραφικά κλικ λίγο πριν την ορκωμοσία στη Βουλή. Μάλιστα προκάλεσε εντύπωση ο σχηματισμός που είχε η ομάδα Βαρουφάκη κατά την άφιξη στη Βουλή, αφού εκείνος προπορευόταν με την Δανάη Στράτου. Δίπλα του η βουλευτίνα Σοφία Σακοράφα.

Από τη συνοδεία Βαρουφάκη στην παρέλαση προς τη Βουλή ξεχωρίζουν ο Ψαραντώνης, αλλά και η Πάολα Ρεβενιώτη. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο Γιάνης Βαρουφάκης και τα στελέχη του κόμματός του μπήκαν στο χώρο της Βουλής σαν στρατός θυμίζοντας σε άλλους τους Peaky Blinders από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και σε άλλους τους Ocean’s Eleven από την ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Στην κεφαλή αυτού του ιδιότυπου «στρατιωτικού σχηματισμού» ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατώντας από το χέρι του τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και έχοντας εκ δεξιών του τη Σοφία Σακοράφα.

Από το Peaky Blinders

Ορκωμοσία Βουλή 2019 – Βαρουφάκης: Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις