Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κολοβός: Η… πρώτη και καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολοβός: Η… πρώτη και καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (vid)

Κολοβός: Έτοιμος να υπογράψει για τρία χρόνια με τους «πράσινους» είναι ο Δημήτρης Κολοβός που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια

Κολοβός: Από τη στιγμή που υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Κολοβό η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να επαναπατριστεί. Η Ομόνοια τον άφησε ελεύθερο και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και μυστικά προκειμένου να τον κλείσει. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, αλλά η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με… πρώτη και καλύτερη από όσες θα ακολουθήσουν.

Ο 19χρονος επιθετικός Κρίστιαν Κόναν αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, όμως η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι βέβαιη. Αν δεν πείσει με την παρουσία του στην προετοιμασία, θα παραχωρηθεί δανεικός. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί με τον Κολοβό που αποτελεί μέλος της Εθνικής και είναι έτοιμος για μια καινούρια αρχή στην καριέρα του. Στα 26 άλλωστε είναι στην καλύτερη ηλικία για να παίξει ποδόσφαιρο σύμφωνα με την πραγματική του αξία. Όσο για την αμοιβή του, φαίνεται ότι θα αγγίξει τα 200.000 ευρώ ετησίως.

Ο Ολυμπιακός, η Εθνική και το εύκολο γκολ

Ο Δημήτρης Κολοβός έδειξε τα πρώτα δείγματα του τεράστιου ταλέντου του στον Πανιώνιο από το 2010 μέχρι το 2015. Ο Ολυμπιακός τον είχε αγοράσει από τους Νεοσμυρνιώτες από το 2013 αλλά ποτέ δεν μπόρεσε επί της ουσίας να τον εντάξει στο πλάνο της ομάδας. Τον έστειλε για κάποιο διάστημα δανεικό στη βελγική Μέχελεν, στην οποία τον πούλησε μάλιστα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο χιαστό. Ο Κολοβός άργησε πολύ να βρει τον εαυτό του και ούτε ως δανεικός στη Βίλεμ τα κατάφερε.

Η αγωνιστική του ανάκαμψη ήρθε ουσιαστικά στην Ομόνοια τον τελευταίο χρόνο με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου. Σε 18 εμφανίσεις πέτυχε 4 γκολ και κλήθηκε στην Εθνική από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ήταν μάλιστα ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης (2-2) με τη Βοσνία εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Παίκτη σαν τον Κολοβό, που να μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και ως κεντρικός μεσοεπιθετικός, ο Παναθηναϊκός δεν διέθετε. Με την απόκτησή του λύνει αρκετά θέματα στη δημιουργία αλλά και στο εύκολο γκολ. Εκτελεί και με τα δύο πόδια, είναι ικανότατος με την μπάλα και για τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργο Δώνη θεωρείται ιδανική περίπτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις