Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – παιδεραστές: Θανατική ποινή, ισόβια ή χημικό ευνουχισμό ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – παιδεραστές: Θανατική ποινή, ισόβια ή χημικό ευνουχισμό ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Βελόπουλος – παιδεραστές: Το ουκρανικό μοντέλο ποινών για τους παιδεραστές προκρίνει η Ελληνική Λύση.

Βελόπουλος – παιδεραστές: Η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές για τις ακραίες απόψεις που εκπροσωπούν. Από την αγάπη για την ρωσική… αρκούδα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέχρι τις επιστολές του… Ιησού ο Κυριάκος Βελόπουλος υπήρξε πρόσωπο αμφιλεγόμενου προσανατολισμού. Τώρα για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προκαλεί με τις θέσεις του για την παιδεραστία. Κι αυτό γιατί φαίνεται να υποστηρίζει το μοντέλο της Ουκρανίας σε ό,τι αφορά στην επιβολή ποινών στους παιδεραστές.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την επιβολή της θανατικής ποινής σε παιδεραστές, δουλεμπόρους και έμπορους ναρκωτικών. Όλο αυτό σε συνέχεια της απόφασης της ουκρανικής κυβέρνησης για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών. Έτσι και η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια σχετικού  δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. Το σκεπτικό είναι να αποφασίζουν οι πολίτες για τις ποινές που θα επιβάλλονται σε παιδεραστές, δουλεμπόρους και έμπορους ναρκωτικών.

Βελόπουλος – παιδεραστές: «Ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια»

Βέβαια, η Ελληνική Λύση προκρίνει τη θανατική ποινή σε όλες τις περιπτώσεις εγκληματιών. «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή, αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή, η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις