Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – σώμα: Κάνει γυμναστική και ο Νώντας Παπαδημητρίου την βιντεοσκοπεί
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – σώμα: Κάνει γυμναστική και ο Νώντας Παπαδημητρίου την βιντεοσκοπεί

Ιωάννα Τούνη - σώμα: Η Ιωάννα Τούνη, που γνωρίσαμε από το My Style Rocks γυμνάζεται εντατικά, κάτι που φαίνεται από το αψεγάδιαστο κορμί της.

Ιωάννα Τούνη – σώμα: Αν και ο ήλιος καίει, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και «λιώνει» στη γυμναστική. Μετά από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου, επέστρεψε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η ίδια φροντίζει πάντα να διατηρείται σε φόρμα και αγαπά να αθλείται. Το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός μπασκετμπολίστας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την προπόνησή της στο γυμναστήριο. Η Ιωάννα Τούνη έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της, για να την καθοδηγεί και να την εμψυχώνει. Δείχνει έτσι σε όλους τους ακολούθους της στο Instagram, πώς έχει χτίσει το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και πώς καταφέρνει να το διατηρεί.

Η Ιωάννα Τούνη, ενημέρωσε τους followers – που ολοένα και αυξάνονται – πώς διατηρεί αυτούς τους άψογους γλουτούς. Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το My Style Rocks γυμνάζεται εντατικά, κάτι που φαίνεται από το αψεγάδιαστο κορμί της. Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται πως δεν είναι τόσο τέλεια όσο δείχνει και πως για τις ανάγκες των φωτογραφιών ρουφάει την κοιλιά της. Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αποκάλυπτε σε όσους την ακολουθούν μια από τις ασκήσεις που τη βοηθούν να τονώσει πόδια και ειδικότερα τους γλουτούς. Σε αυτή, το μοντέλο χρησιμοποιεί ένα ατομικό τραμπολίνο.

Ιωάννα Τούνη – σώμα: Να πώς το διατηρεί 

Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Κάνουν το επόμενο βήμα

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους περνάνε αυτή την περίοδο, η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού μπασκετμπολίστα και οι δυο τους περνούν μοναδικές στιγμές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη και ο αθλητής εδώ και δύο μήνες μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Ο Νώντας Παπαντωνίου βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει την επόμενη μεταγραφή του σε κάποια ομάδα, ενώ η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να ασχολείται με την εταιρεία ρούχων που έχει ιδρύσει . Ο αγαπημένος της περνάει υπέροχα μαζί της και για αυτό μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν μπορούσε να είναι μακριά της. «Της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει κανένα χατίρι».

Ιωάννα Τούνη – Νώντας Παπαντωνίου: Καυτά φιλιά στη Μύκονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις