Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αννίτα Ναθαναήλ – instagram: Η σέξυ φωτογραφία που κόβει την ανάσα
LIFESTYLE

Αννίτα Ναθαναήλ – instagram: Η σέξυ φωτογραφία που κόβει την ανάσα

Αννίτα Ναθαναήλ - instagram: Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Αννίτα Ναθαναήλ – instagram: Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν. Αγαπάει το κορμί της και φροντίζει τόσο να τρέφεται σωστά αλλά και να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά για να κρατάει τη φόρμα της. Ως λάτρης του instagram, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες δείχνοντας μας το κορμί της.

Αυτή τη φορά η ξετρέλανε τους followers της με τις φωτογραφίες που ανάρτησε από το ταξίδι της στην εξωτική Χαβάη. Εκεί ποζάρει με το στυλάτο μαγιό της και γράφει πως έτσι ακριβώς θέλει να περάσει τις διακοπές της, κάνοντας τη γοργόνα δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Bz0JlZcoh-4/?utm_source=ig_embed

Αννίτα Ναθαναήλ – instagram: Η ζωή της

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι 50 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι επιχειρηματίας. Σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο, μιλάει συνολικά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς AΝΤ1 και SevenΧ.

Το 2000 γνώρισε το σύζυγό της, τον Αμερικανό και πρώην επαγγελματία πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Σήμερα, έχουν δύο έφηβες κόρες και έχουν ιδρύσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η ίδια κυκλοφόρησε πέρσι τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Η οικογένεια για την Αννίτα Ναθαναήλ είναι προτεραιότητα. Στο άκουσμα του Nomads οι κόρες της είχαν μία και μόνο αντίδραση: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας». Όσο θα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, ξέρει πως τα παιδιά της θα είναι σε καλά χέρια, εκείνα του συζύγου της.

Το ατύχημα το 1989

Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο το 1989, ενώ ήταν πεζή στο Παρίσι, ήταν η στιγμή που της απέδειξε πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Για την ίδια, η εμπειρία του Nomads είναι μια ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ζωντανή. Θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς, όπως λέει, η ψυχή δεν έχει ηλικία. Θέλει το Nomads να είναι η καλύτερη ιστορία που θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της. Άλλωστε, οι ιστορίες επιβίωσης την γοήτευαν ανέκαθεν.

Είναι φυσιολάτρης κι ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια. Η μεγάλη της αγάπη όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις (σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος) είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Όταν η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε με τον σύζυγό της στην Ελένη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις