Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτηση: Επίθεση στον τενίστα για ένα σχόλιο – Αναγκάστηκε να το σβήσει
LIFESTYLE

Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτηση: Επίθεση στον τενίστα για ένα σχόλιο – Αναγκάστηκε να το σβήσει

Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτηση: Σε ένα τιτίβισμα το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτηση: Σε ένα “φάουλ” υπέπεσε ο δημοφιλής τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσιεύοντας ένα tweet που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων περί σεξιστικών απόψεων. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τον ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές του. Το πρωί της Παρασκευής είχε μια έμπνευση που τού βγήκε ξινή. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον λογαριασμό του ένα tweet στο οποίο ανέφερε το εξής: «Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;».

Η ανάρτησή του Στέφανου Τσιτσιπά προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις από χρήστες του Twitter, οι οποίοι του απάντησαν στα σχόλια, δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά τους. Οι επικριτές του ανέφεραν ότι με το εν λόγω tweet αναπαρήγαγε δυο σεξιστικά στερεότυπα. Το πρώτο είναι της γυναίκας που… δεν ξέρει να οδηγεί και το δεύτερο των γυναικών που έχουν… θέση στην κουζίνα. Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοφιλής τενίστας κατέβασε το επίμαχο tweet, ελπίζοντας να… ξεχαστεί.

Και το cheesecake

Την επιθυμία του να απολαύσει ένα κομμάτι cheesecake, το οποίο προφανώς έχει στερηθεί λόγω των διαρκών αγωνιστικών υποχρεώσεων και της αυστηρής διατροφής που αυτές επιβάλουν, εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Μάλιστα, στο tweet που «ανέβασε», ο Έλληνας τενίστας ζήτησε πιο έντονα το cheesecake, ακόμα κι από αυτή την αγάπη που θα μπορούσε να λάβει.

Το tweet του Τσιτσιπά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις