Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, η χημειοθεραπεία και το θέατρο
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος, η χημειοθεραπεία και το θέατρο

Αντίνοος Αλμπάνης: Πριν λίγο καιρό ο γοητευτικός Αντίνοος Αλμπάνης άφησε άναυδους τους δεκάδες ακολούθους του στο Instagram, καθώς ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι, ένα look που κανείς δεν περίμενε.

Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του δημοσιοποίησε μέσα από τα social media o Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός πριν από καιρό είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είχε ξυρίσει το κεφάλι του γουλί και τότε όλοι πίστεψαν ότι το έκανε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Τελικά ο ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τα Instastories ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια εικόνα στην οποία γράφει: «Exhausted: sure, bones hurt: duh, lost flavor: hell yeah, but i am a chemo ninja/Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ηθοποιό αρκέστηκε να πει: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο». Σύμφωνα με όσα γράφει το usay.gr, από τον θεατρικό κύκλο προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός -μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του. Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Οι φωτο που ξάφνιασαν – Με ξυρισμένο κεφάλι, και πάλι κούκλος

Αντίνοος Αλμπάνης: Γάμος; Μπα.

Είχε απασχολήσει πολύ με τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία παρά τον χωρισμό κρατούν μια πολύ καλή φιλική σχέση. Έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του ως ηθοποιός μέσα από την σειρά Μου λείπεις στον Alpha TV. Έχει χαρίσει την φωνή του σε πολλές διαφημίσεις στην τηλεόραση και σε πολλές μεταγλωττίσεις στον κινηματογράφο. Αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου όπου υποδύεται τον «γαμπρό». Σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τον θεσμό του γάμου αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο γάμος είναι από αυτές τις κοινωνικές συμβάσεις οι οποίες με κάνουν να απορώ. Καταλαβαίνω τα πιο πρακτικά που προκύπτουν από την εφορία, τη συγκατοίκηση και το μοίρασμα των εξόδων. Από εκεί και πέρα, όμως το να δώσω έναν όρκο σε έναν ιερέα ή σε έναν δήμαρχο μου είναι εντελώς περιττό. Το κινηματογραφικό παραμύθι που στήνεται με βρίσκει αμήχανο. Τις υποσχέσεις τις δίνουμε ο ένας στον άλλο. Αυτές είναι πιο σπουδαίες και σημαντικές. Όμως από κει και πέρα δεν θα χαλάσω μια σχέση γιατί εγώ το βλέπω έτσι και μια ενδεχόμενη σύντροφος το βλέπει αλλιώς. Πιστεύω στην αγάπη, ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα και ελπίζω να τον ξαναζήσω. Μας δίνει δύναμη να κατακτήσουμε μεγάλες κορυφές. Η διαδικασία της απόδειξης του έρωτα είναι η υπέρτατη τρέλα. Η ουσία είναι στην παραδοχή πώς βάζεις το εγώ σου κάτω από το εγώ του άλλου. Αυτό που θέλω στη σχέση μου είναι σταθερότητα, ασφάλεια, αγάπη και συντροφικότητα», λέει στη Real Life.

Αντίνοος Αλμπάνης: Στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο είναι μια ευλογημένη στιγμή στη ζωή μου και νιώθω πως έχουμε έρθει τόσο πολύ κοντά, που είναι πλέον για μένα οικογένεια. Τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι εξωφρενικά ταλαντούχος και διαολεμένα επαγγελματίας είναι από τους πιο γενναιόδωρους σκηνοθέτες που έχω συνεργαστεί και θα είναι χαρά μου να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Είμαι ο γιος του γιατρού και έρχομαι στο σπίτι του πρωταγωνιστή για να παντρευτώ την κόρη του και να μη χρειάζεται ο πρωταγωνιστής να πληρώνει για γιατρούς και φάρμακα. Υποδύομαι ένα παιδί εξαιρετικά φιλόδοξο, που ζει στα σύννεφα και δεν ξέρει τι θέλει. Ήταν ένας γάμος συμφέροντος που, όπως οι περισσότεροι της εποχής θα κατέληγε σε μαύρη δυστυχία…».

Ο Αντίνοος τον Οκτώβριο θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» στο θέατρο «Ιλίσια», σε σκηνοθεσία της αγαπημένης του Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, η οποία ήταν καθηγήτρια του στο Θέατρο Τέχνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις