Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φορτούνης – τραυματισμός: Ρήξη χιαστού και έξι μήνες εκτός δράσης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτούνης – τραυματισμός: Ρήξη χιαστού και έξι μήνες εκτός δράσης!

Φορτούνης – τραυματισμός: Σοκ στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο

Φορτούνης – τραυματισμός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη στο φιλικό της Τετάρτης με το Αμβούργο ήταν ότι πρόκειται για κάκωση. Οι εξετάσεις που έκανε όμως ο διεθνής μεσοεπιθετικός, έπειτα από την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Αυστρία, έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οπερ σημαίνει έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Το σοκ ήταν μεγάλο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που είχαν ανησυχήσει έντονα από το πρωί διότι το πρήξιμο στο δεξί γόνατό του δεν είχε υποχωρήσει. Ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος είναι αυτός που θα του κάνει την επέμβαση την επόμενη εβδομάδα και τότε θα μπορεί να γίνει ακόμη πιο ασφαλής εκτίμηση για το διάστημα της αποθεραπείας του.

Ο Βαλμπουενά και η μεταγραφή

Ολα αυτά σε μια περίοδο που ο Φορτούνης ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο προγραμματισμός της ομάδας είχε στηριχτεί πάνω στη δική του κλάση και ποιότητα. Από εδώ και πέρα, από το υπάρχον ρόστερ ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να αναλάβει το ρόλο του διεθνή μεσοεπιθετικού, όπως και ο Σουντανί που αποκτήθηκε πρόσφατα. Εκτός κι αν γίνει κάποια μεταγραφή. Το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν του Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο μπαλαντέρ της αγγλικής ομάδας που θυμίζει 10αρι παλιάς εποχής, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον Ολυμπιακό πριν ο Φορτούνης ανανεώσει το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ασχοληθεί ξανά μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς και -γιατί όχι- να ζητήσει την απόκτησή του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Το μόνο πρόβλημα με τον Ζοάο Καρβάλιο ήταν ότι χτύπησε και αυτός στο τελευταίο φιλικό της Νότιγχαμ και υπάρχουν φόβοι πώς είναι σοβαρό. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν πρέπει να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις