Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρινάκης – Βαξεβάνης: Η… επίσκεψη, ο Μητσοτάκης και η ΕΦΣΥΝ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινάκης – Βαξεβάνης: Η… επίσκεψη, ο Μητσοτάκης και η ΕΦΣΥΝ

Μαρινάκης - Βαξεβάνης: «Όταν κάποιος έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη, είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης – Βαξεβάνης: Για ψευδή δημοσιεύματα, που «ανακάλυψαν» επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνει λόγο σε δήλωσή του μέσω Facebook ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.  «Όταν κάποιος έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη, είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος. Αυτός της αλήθειας και της σοβαρότητας. Ο γνωστός… Βαξεβάνης, που εμφάνιζε με βεβαιότητα τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνουν στις εκλογές (!), σήμερα «ανακάλυψε» επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε ουδεμία περίπτωση. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, ο Βαξεβάνης, έχοντας χάσει την εξουσία του Τσίπρα και των υπόλοιπων «Πολιτικών Απατεώνων», μπορεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο γελωτοποιού στο θέατρο Δελφινάριο, στον Πειραιά. Τέλος, κατανοώ τον πόνο που νιώθει και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της χθεσινής μετακόμισης του από τα υπόγεια του Μαξίμου!!!».

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Documento» Κώστας Βαξεβάνης έκανε λόγο για σχέσεις του νέου πρωθυπουργού με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τώρα «αδειάζει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί, όπως λέει ο Κώστας Βαξεβάνης, «παρέβλεψε αίτημά του για προστατευόμενο υποψήφιο υπουργό». Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ο Κώστας Βαξεβάνης μέρες πριν τις εκλογές 2019 έγραψε στο twitter «Ωραίο πρωτοσέλιδο έχει σήμερα η ΕΦΣΥΝ. Δεν ξέρω πόσο στοιχίζει αλλά δεν μου έχει ξανατύχει τόσα χρόνια, εφημερίδα να δέχεται να καλύψει το πρωτοσέλιδό της με διαφήμιση κόμματος και μάλιστα κόμματος που της κάνει επιθέσεις και την απαξιώνει».

ΕΦΣΥΝ: Άθλια παραποίηση από Βαξεβάνη

Σκληρή ήταν η απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών μέσα από την ιστοσελίδα της, καθώς κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι κάνει «προβοκάτσια ενάντια στην ανεξάρτητη και συνεταιριστική εφημερίδα».

«Υπήρξε όμως μια άθλια παραποίηση στην οποία προέβη ο Κώστας Βαξεβάνης, προβάλλοντας μια πλαστή φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της «Εφ.Συν.». Σε αυτήν κατασκεύασε ο ίδιος ένα πρωτοσέλιδο με το ένθετο της Ν.Δ. να καλύπτει όλο το περιεχόμενο της πρώτης σελίδας. Πρόκειται για προβοκάτσια ενάντια στην ανεξάρτητη και συνεταιριστική εφημερίδα μας και κατάφωρη παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στις καλοπροαίρετες διαμαρτυρίες επισημαίνουμε ότι οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το πρόγραμμα της Ν.Δ. και να διαπιστώσουν όλα εκείνα που περιμένουν τους πολίτες αν αυτό το πρόγραμμα υιοθετηθεί. Καλή ανάγνωση λοιπόν και ακόμα καλύτερη ψήφο την επόμενη Κυριακή!»

Βαξεβάνης: Δέχθηκαν πληρωμή από τη ΝΔ που τους λέει όργανο του Μαξίμου

Ο Κώστας Βαξεβάνης μετά από αυτό επανήλθε μέσω του documentonews.gr, όπου κατηγόρησε την εφημερίδα ότι «δέχθηκε επί πληρωμή να δημοσιεύσει τη διαφήμιση της ΝΔ , η οποία με επίσημες και ανεπίσημες ανακοινώσεις έχει αποκαλέσει την ΕΦΣΥΝ όργανο του Μαξίμου και φορέα άθλιας δημοσιογραφίας».

Μάλιστα, ζητάει συγγνώμη γιατί εκ παραδρομής αναφέρθηκε σε «πρωτοσέλιδη διαφήμιση», ενώ ήταν ένθετο στην εφημερίδα, και κλείνει με τη συγγνώμη της ΕΦΣΥΝ «προς τους αναγνώστες της που διαμαρτύρονται», όπου αναφέρει ότι είναι δική της δουλειά να το κάνει.

Δείτε ακόμη: 

Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Νοσηροί εγκέφαλοι που διαβιούν σε σιχαμένο βούρκο οι Τσιπροβαξεβάνηδες

Έντονες αντιδράσεις για το tweet του Κώστα Βαξεβάνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις