Αντετοκούνμπο: Πρώτα ο Γιάννης στο Forbes και μετά η JLo!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο: Πρώτα ο Γιάννης στο Forbes και μετά η JLo!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Αντετοκούνμπο: Στην 75η θέση της λίστας με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπροστά από τη Τζένιφερ Λόπεζ και τους Rolling Stones

10.07.2019 | 20:52

Αντετοκούνμπο: Η επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αφορά μόνο το μπάσκετ και το ΝΒΑ. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς ζει το αμερικανικό όνειρο από όλες τις πλευρές. Κάθε μέρα ξυπνάει και βλέπει το όνομά του να ξεχωρίζει στον παγκόσμιο Τύπο όχι μόνο ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, αλλά και μεταξύ των μεγαλύτερων διασημοτήτων. Το γνωστό περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities και ο Giannis βρίσκεται στην 75η θέση.

Η διάκριση για τον Έλληνα φόργουορντ είναι τεράστια, καθώς κερδίζει 43,2 εκατ. δολάρια το χρόνο. Πρόκειται για ποσό που αφορά την αμοιβή του από τους Μπακς αλλά και χορηγικές συμφωνίες. Είναι μάλιστα περισσότερα από αυτά που κερδίζουν η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σοφία Βεργκάρα, οι Ρόλινγκ Στόουνς, η Λέιντι Γκάγκα και ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Από το δικό του άθλημα βλέπουν την… πλάτη του ο Ντέμιαν Λίλαρντ, ο Πολ Τζορτζ και ο Μπλέικ Γκρίφιν. Ολα αυτά σε ηλικία 24 ετών, που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται ακόμη στην αρχή της διαδρομής, ούτε καν στη μέση.

Πρώτη η Σουίφτ, τέταρτος ο Μέσι

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ με 185 εκατ. δολάρια. Ακολουθεί το μοντέλο Κάιλι Τζένερ (μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν) με 170 εκατ. δολάρια και τρίτος είναι ο Κάνιε Γουέστ (σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν) με 150 εκατ. δολάρια. Ο μεγάλος σταρ της Μπαρτσελόνα και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη Λιονέλ Μέσι είναι στην τέταρτη θέση με 127 εκατ. δολάρια. Αυτός είναι και ο καλύτερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο Βρετανός μουσικός Εντ Σίραν με 110 εκατ., ενώ έκτος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 109 και ακριβώς πίσω του ο Νεϊμάρ με 107. Πρώτος μπασκετμπολίστας είναι ο βασιλιάς ΛεΜπρον Τζέιμς στην 17η θέση με 89 εκατ. δολάρια, πίσω από τον τενίστα και 11ο της λίστας Ρότζερ Φέντερερ (93,4). Κάτω από το νούμερο 75 και τον Αντετοκούνμπο είναι μεγάλες διασημότητες όπως η 76η JLo (43), η 77η Σοφία Βεργκάρα (43), οι 83οι Ρόλινγκ Στόουνς (41), η 90η Λέιντι Γκάγκα (39,5) και η 100η Σελίν Ντιόν (37,5).

 

 

 

Exit mobile version