Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μπαλοτέλι: Η Vespa και τα 2.000€
PLUS

Μπαλοτέλι: Η Vespa και τα 2.000€

Μπαλοτέλι: Ο σούπερ Μάριο έδωσε €2.000 σε άνδρα για να πέσει με τη Vespa του στη θάλασσα

Μπαλοτέλι: Πόσο κοστίζει για να βουτήξετε με μια Vespa στη θάλασσα; Την απάντηση την έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι, το κακό παιδί του ιταλικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο σούπερ Μάριο έδωσε €2.000 σε άνδρα για να πέσει με τη Vespa του στη θάλασσα. Έτσι, μαζί με άλλα τρία άτομα κατηγορείται για «υποκίνηση σε διάπραξη εγκλήματος και τζόγου».

Ο άνδρας φέρεται να είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην πόλη Μερτζελίνα κοντά στη Νάπολη. Εκεί βρέθηκε ο Ιταλός άσος και σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φαίνεται να μπαίνει το στοίχημα. Αμέσως μετά ο άνδρας ανεβαίνει στη Vespa φορώντας μόνο το εσώρουχό του, πατάει γκάζι και πέφτει στο νερό.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις ιταλικές αρχές

Μπαλοτέλι: Υποκίνηση σε διάπραξη εγκλήματος

Ο Μπαλοτέλι στο βίντεο φαίνεται να προπληρώνει τον αποφασισμένο ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος δήλωσε πως άξιζε τον κόπο, καθώς η Vespa του κόστιζε μόνο 600€. Σε κάθε περίπτωση ο Μπαλοτέλι απέκτησε μπελάδες με τις ιταλικές αρχές. Όπως αναφέρθηκε, κατηγορείται για «υποκίνηση σε διάπραξη εγκλήματος και τζόγου». Εκτός από τον Ιταλό ποδοσφαιριστή κατηγορούνται και άλλα τρία άτομα τα οποία θα περιμένουν την απόφαση δικαστή για το αν τελικά θα οδηγηθούν σε δίκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις