Μαντώ Γαστεράτου έγκυος: Η ανακοίνωση, το φύλο του μωρού και τα… αλάρμ (vid)

LIFESTYLE

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος: Η ανακοίνωση, το φύλο του μωρού και τα… αλάρμ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος: Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο, τον πρώτο καρπό του έρωτά της, με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο Νίκο Ισηγόνη.

07.07.2019 | 06:32

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος: Για την εγκυμοσύνη της μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή «Όλα Λάθος», λίγες μέρες μετά την ανάρτησή της στο Instagram. «Είμαστε έγκυοι όλοι, διότι αφού είναι η Μαντώ, είμαστε κι εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος στο ξεκίνημα της εκπομπής και εκείνη συγκινημένη σηκώθηκε και τον πήρε αγκαλιά. «Το ξέρω εδώ και ενάμιση μήνα, πήγα για τις ετήσιες εξετάσεις κι εκεί το έμαθα. Στο δρόμο για το σπίτι είχα βάλει αλάρμ και οδηγούσα σαν να έπαιρνα το δίπλωμα», είπε η Μαντώ και ο Πέτρος της έδωσε ένα κουτί με διάφορα μωρουδιακά, μαζί με τις συμβουλές του.

Η Μαντώ είχε αποκαλύψει πρόσφατα αποκάλυψε μάλιστα το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα του συζύγου της. Η ίδια ανέφερε ωστόσο πως δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο. «Πάντα έλεγα ότι θέλω να κάνω αγόρια. Ο Θεός να μου φέρει αγόρια. Αλλά όταν έρχεται αυτή η στιγμή στη ζωή σου δεν σε νοιάζει. Λες να είναι γερό το μωράκι μου και ό,τι είναι με χαρά. Είτε αγοράκι, είτε κοριτσάκι με χαρά, ό,τι να ναι. Στο όνομα είμαι παραδοσιακή. Το πρώτο παιδί, ως είθισται στην ελληνική κοινωνία, παίρνει το όνομα του πατέρα του συζύγου. Οπότε και εγώ έτσι το σκέφτομαι» είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος: Το πρώτο ποστ στο Instagram

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλιά, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η Μαντώ Γαστεράτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια δεν σταμάτησαν λεπτό.

Exit mobile version