Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζουράρις – ΣΥΡΙΖΑ: «Αν, Θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζουράρις – ΣΥΡΙΖΑ: «Αν, Θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία” (vid)

Ζουράρις - ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Ζουράρις, σχολίασε μάλιστα και την δήλωσή του στο «GrTimes.gr» πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του.

Ζουράρις – ΣΥΡΙΖΑ: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις τόνισε ότι θα… φύγει για Γαλλία, σε περίπτωση εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Realfm Θεσσαλονίκης 107,1 τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις «Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο». Σε ερώτηση για το εάν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι άνθρωποι που κατευθύνονται, ο κ. Ζουράρις λέει ότι: «σε κομματικό επίπεδο, δεν αλλάζεις έτσι άποψη επειδή έχεις αγάπη προς την ομάδα».

Τέλος, ερωτώμενος για την δήλωσή του στο «GrTimes.gr» είπε πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του, ο κ. Ζουράρις λέει για ακόμη μία φορά «είναι το αγόρι μου. Το ερωτευμένος προέρχεται από το ερωή που σημαίνει ορμή». Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Ζουράρις όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε χαρακτηριστικά πως “δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί… εγώ τον λέω “το αγόρι μου”, είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό.

Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο. Γιατί εκείνος έκανε μεγάλα λάθη ενώ ο Αλέξης έκανε μικρά”.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του Κώστα Ζουράρι:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις