Ιωάννα Τούνη – σώμα: Να τι κάνει κι έχει αυτούς τους γλουτούς (vid)

LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – σώμα: Να τι κάνει κι έχει αυτούς τους γλουτούς (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ιωάννα Τούνη - σώμα: Η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αποκάλυπτε μια από τις ασκήσεις που τη βοηθούν να τονώσει πόδια και γλουτούς.

04.07.2019 | 17:54

Ιωάννα Τούνη – σώμα: Η Ιωάννα Τούνη ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks, μεταξύ άλλων και για το καλλίγραμμο σώμα της. Η ίδια αποκαλύπτει την άσκηση που κάνει για να τονώσει τους γλουτούς. Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το My Style Rocks γυμνάζεται εντατικά, κάτι που φαίνεται από το αψεγάδιαστο κορμί της. Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται πως δεν είναι τόσο “τέλεια” όσο δείχνει και πως για τις ανάγκες των φωτογραφιών ρουφάει την κοιλιά της. Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αποκάλυπτε σε όσους την ακολουθούν μια από τις ασκήσεις που τη βοηθούν να τονώσει πόδια και ειδικότερα τους γλουτούς. Σε αυτή, το μοντέλο χρησιμοποιεί ένα ατομικό τραμπολίνο.

Λίγο καιρό πριν, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις θαυμάστριες της, για να αγαπήσουν το σώμα τους γι’ αυτό που είναι εξηγώντας πως και η ίδια δεν είναι τέλεια. Είναι, όπως λέει, ένα απλό κορίτσι 25 ετών, με κυτταρίτιδα και σπυράκια όταν πρόκειται να αδιαθετήσει και πως αυτό που βλέπουμε στις «τέλειες φωτογραφίες» είναι προϊόν επεξεργασίας. “Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια! Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες.

Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα… ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ! Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό: «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ»! Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς… Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας… για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος”, έγραφε η Ιωάννα Τούνη. Παρόλα αυτά, το σώμα της είναι πράγματι τέλειο. 

Exit mobile version