Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέντευξη Τσίπρα ΣΚΑΪ: Ο Πολάκης έτρεξε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την κάλυψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τσίπρα ΣΚΑΪ: Ο Πολάκης έτρεξε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την κάλυψη

Συνέντευξη Τσίπρα ΣΚΑΪ: Την ανάγκη να εκφράσει δημόσια το «ευχαριστώ» του στον Αλέξη Τσίπρα για την πλήρη κάλυψη που του παρείχε ένιωσε ο Παύλος Πολάκης.

Συνέντευξη Τσίπρα ΣΚΑΪ: Αμέσως μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης και την κάλυψη που παρείχε στον Παύλο Πολάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο facebook προκειμένου να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως «νικήθηκαν κατά κράτος» από τον πρωθυπουργό. «Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο “να μαζέψω” έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του» είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για τον «αψύ ύφος» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Κατά τον κ. Πολάκη, δε, οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που έκαναν τις ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα «νικήθηκαν κατά κράτος».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε με θέρμη τον Παύλο Πολάκη, έναν υπουργό που έχει προκαλέσει ακόμα και εσωκομματικά προβλήματα. «Τον Πολάκη του πνίγει το δίκιο ο τρόπος με τον οποίο τον εκδηλώνει. Και ορισμένες φορές κρατάει και το πληκτρολόγιο. Εγώ όμως θέλω να κρίνω τους υπουργούς μου από το έργο τους. Παραλάβαμε ελλειμματικά νοσοκομεία και με εισιτήριο για τους ασθενείς και έχουμε φτιάξει 120 τοπικές μονάδες υγείας σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε κάνει 19.000 προσλήψεις γιατρών».

«Γιατί δεν τον μαζεύετε;» ήταν η ερώτηση της Σίας Κοσιώνη

«Ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζετε τις απαντήσεις μου, μας δίνει επιχειρήματα για την στάση που κρατήσαμε». Συνεχίζοντας την απάντησή του, σημείωσε «Γιατί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, δεν θα τον μαζέψω για μια λάθος ανάρτηση στο Facebook. Γιατί ο Πολάκης και ο Ξανθός βγάλανε δύσοσμες υποθέσεις στη δημοσιότητα. Έχω λοιπόν απέναντι στον Πολάκη απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του, απόλυτη εκτίμηση αλλά ο τρόπος που χειρίστηκε επικοινωνιακά υποθέσεις, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει καταλάβει και έχει σταματήσει τις αναρτήσεις. Είναι άδικο να αναδεικνύονται αυτές οι αναρτήσεις, ενώ έχει έργο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις